Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CRONOS: the New Dawn (nowa gra od Bloober Team)

Featured Replies

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę nowych artworków:           Ten już był, ale najbardziej mi się podoba jako ukazanie naszych polskich blokowisk w tak odmiennej scenerii:

• Donatello1991
    Donatello1991

Rysław po SH2 remake może swoje wrażenia sobie w dupsko wsadzić.

Opublikowano
Teraz, Czokosz napisał(a):
Data premiery, cena, wersja NS2...
No image preview

Data premiery, cena, wersja NS2 i pudełka Cronos: The New...

Z rana informowaliśmy o tym, iż Cronos The New Dawn - według najnowszego przecieku prosto z Xboksa - trafi na rynek 5 września. Długo czekać nie musieliśmy na to potwierdzenie.

Jakiś czas temu podawali, że pudła tylko na pc i ps5, ale teraz poddają, że będzie i na xboxa.

Nie widzę nigdzie jeszcze preordera z pudełkami,. na razie newsy bazują na rapocie, gdzie nie podali na jakie platformy pudełka, tylko, że będą.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Pudełko na PC, a na Xboxa brak gachigasm Co za poniżenie.

3 minuty temu, Czokosz napisał(a):
Data premiery, cena, wersja NS2...
No image preview

Data premiery, cena, wersja NS2 i pudełka Cronos: The New...

Z rana informowaliśmy o tym, iż Cronos The New Dawn - według najnowszego przecieku prosto z Xboksa - trafi na rynek 5 września. Długo czekać nie musieliśmy na to potwierdzenie.

Jakiś czas temu mówili, że pudła tylko na pc i ps5, ale teraz poddają, że będzie i na xboxa.

Z cyklu posty które źle się zestarzały.

kekw

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Z cyklu posty które źle się zestarzały.

kekw

No oby, mam nadzieję, że kupisz by wesprzeć rynek gier fizycznych na Xboxa

Opublikowano

Praktycznie za miesiąc premiera, zajebisty news. Trzymam kciuki!

Opublikowano

Tłoczno sie robi obama Chyba trzeba będzie z czego zrezygnować.. może MGS Delta? Bo Cronosa i Silenta nie odpuszczę. To zupełnie nowe gry szekle

Opublikowano

Warto jeszcze wspomnieć, że Cronos będzie na Gogu : )

Opublikowano

Trochę szkoda, że premiera tak szybko, miałem nadzieję na ten październik, kiedy oprócz Ghost of Yotei nic innego wartego uwagi nie wychodzi, a tak końcówka sierpnia i początek września to kilka fajnych tytułów i coś będzie trzeba odpuścić.
Wiadomo, że po genialnym SH2 gierka blooberów wpada obowiązkowo, ale miałem zamiar premierowo ogrywać również Hell is Us, a tu wychodzą praktycznie tego samego dnia (podobnie jak Terminator 2D i pudełkowa wersja Mandragory).

Opublikowano
55 minutes ago, Wredny said:

Trochę szkoda, że premiera tak szybko, miałem nadzieję na ten październik, kiedy oprócz Ghost of Yotei nic innego wartego uwagi nie wychodzi, a tak końcówka sierpnia i początek września to kilka fajnych tytułów i coś będzie trzeba odpuścić.
Wiadomo, że po genialnym SH2 gierka blooberów wpada obowiązkowo, ale miałem zamiar premierowo ogrywać również Hell is Us, a tu wychodzą praktycznie tego samego dnia (podobnie jak Terminator 2D i pudełkowa wersja Mandragory).

Ale nie trzeba wszystkiego kupować day one, spokojnie, gra nie zniknie i może poczekać na zakup i ogranie w późniejszym czasie.

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Akurat pudło na Xboxa może szybko zniknąć. Chociaż ja zaczynam brzydzić się wizją instalki na nośniku za pełną cenę - szanujmy branzunie.

O ile w ogóle ktoś je sprowadzi. Ja biorę na PS5.

Opublikowano
Teraz, KOMARZYSKO napisał(a):

Co Ci powiem, to Ci powiem ale prócz kasy musisz mieć od uja wolnego czasu [emoji16]

Tak, pracuje po 7h. Od września dzieci z powrotem do szkoły. Także :D

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Żaden dylemat.

20250801_153350.jpg

też sobie czasem robię takie listy ale u mnie generalnie jest taki problem że większość gier gram długo, a jakoś od KCD2 sporo rzeczy na okolice ~100h i więcej

A Borderki lubię też, tylko że to taki wpierdalacz czasu że wolę chyba wpierw porządnie ograć Cronosa i SHf. A później Yotei i kilka gier kupionych na zapas niki