Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ja szpital stawiam na równi z Silentowy. No matko boska panie przenajświętszy Toz to koszmar a nie gra wideo klimat w pyte. Grafa, muza, rozmieszczenie pomieszczeń - cała lokacja to jest topka jak dla mnie. PięknieAle nie powiem - widać posiłkowanie sie Silent Hillem. Nawet szum z radyjka można usłyszeć. Wszystko tutaj robi mocny klimat. Jest moc.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Też jestem oczarowany gierką, klimat wylewa się z ekranu, nie wiem skąd te narzekanie na walkę, po prostu po strzale trzeba ruszyć dupę i zmienić pozycję - to wszystko. Karny kutas dla recenzentów co dali poniżej 8, dla mnie to póki co minimum 8+/10.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Platyna w Cronosie to była czysta przyjemność. Nie jest trudna i wydaje mi się, że można byłoby ją wbić przechodząc gierkę dwa razy, ale ja to rozbiłem na trzy przejścia i nie żałuje, bo dzięki temu mogłem spędzić więcej czasu z tym tytułem.Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia i początkowo myślałem, że to kolejny średniak od Blooberów, ale myliłem się. Jako fan serii Dead Space nigdy nie spodziewałem się, że to na polskiej ziemi powstanie kolejny horror sci-fi, który pokocham równie mocno.Każda następna gra od Blooberów to dla mnie obowiązkowy zakup. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Czokosz
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Też sobie ukończyłem i giereczka w swoim gatunku 10/10. Najbardziej się nabrałem na początku na kiepską walkę i dźwięk ( nie wiem co sobie ubzdurałem ). No to walkę robi dobrze, a dźwięk kapitalny. Klimat niesamowity i zyskuje z każdą godziną. Nie sądziłem, że mi po SH2R coś baniaka zryje na podobnym poziomie a tu się udało. Jest to najlepsza gra Blooberów. Szkoda, że tyle gier teraz, bo bym poleciał NG+, ale zostawię sobie na luźniejszy okres ( cała zima jeszcze przed nami, więc klimacik będzie ). Recenzenci potwierdzili po raz kolejny, że w gierki grają średnio i kierują się emocjami (jak rozkapryszony nastolatek) i popularnością. Szkoda, wielka szkoda że tak potraktowana ta gra została i to nawet przez swoich. Oby zarobili tyle ile chcą z tej gry.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Droga do szpitala sztos, zawaliłem jedną walkę i dotarcie do szpitala na krańcu życia i zasobów postawiło mnie przed kilkoma mega trudnymi wyborami - uleczajka czy ammo. Ulga nie z tej ziemi po dotarciu do save roomu. Poślady bolały od spinania dvpska - banderi x5 Wejście na szpital, ujęcie, muzyka (mocny Stranger Things vibe) - banderi x10 Sam szpital (jestem gdzieś w połowie) to jest kurva pjerdo.lone mistrzostwo - BANDERAS taki, że brak słów Ja nie wiem czy recenzenci mają jakiś gust, czy w ogóle dotarli do tych miejscówek, czy z mety wrzucali tą grę do wora z mega średniakami - nie wiem, dla mnie to jest niepojęte, już abstrahując od gustów growych to tu gołym okiem widać grę bardzo dobrą i nie trzeba do tego doktoratu z ludologii. Mam nadzieję, że gracze zrobią robotę w necie temu tytułowi i podciągną sprzedaż dobrymi opiniami bo Blubery zasługują na to jak chyba żaden inny wydawca w tym roku.Dla mnie na ten moment gra się w to lepiej niż w SH2R i mocno zastanawiam się czy aby Cronos nie podoba mi się bardziej niż DS. Mega szkoda, że z DS’a nie podwędzili kozackich zmian wyglądu pancerza przy jego ulepszaniu - to mój jedyny „zarzut” w tym momencie. Reszta tip top. Platyna siądzie jak złoto a kolejne przejście na wyższym poziomie trudności to już będzie chyba z siurem w łapie - nie ma innej rady. I pamiętajcie: „cukier = zdrowe kości”.
Opublikowano 28 minut temu28 min Dzisiejsi recenzenci growi to rzadko kończą gry, albo grają do połowy, robię przerwę od Silksonga i zacząłem Cronosa, wrażenia są pozytywne, połączenie sci-fi z PRL wyszło im genialnie, najbardziej mi się podoba z tego wszystkiego brak jakiegokolwiek wyboru poziomu trudności. Tak powinno się robić survival horrory.