Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja szpital stawiam na równi z Silentowy. No matko boska panie przenajświętszy Toz to koszmar a nie gra wideo klimat w pyte. Grafa, muza, rozmieszczenie pomieszczeń - cała lokacja to jest topka jak dla mnie. PięknieAle nie powiem - widać posiłkowanie sie Silent Hillem. Nawet szum z radyjka można usłyszeć. Wszystko tutaj robi mocny klimat. Jest moc.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Też jestem oczarowany gierką, klimat wylewa się z ekranu, nie wiem skąd te narzekanie na walkę, po prostu po strzale trzeba ruszyć dupę i zmienić pozycję - to wszystko. Karny kutas dla recenzentów co dali poniżej 8, dla mnie to póki co minimum 8+/10.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Platyna w Cronosie to była czysta przyjemność. Nie jest trudna i wydaje mi się, że można byłoby ją wbić przechodząc gierkę dwa razy, ale ja to rozbiłem na trzy przejścia i nie żałuje, bo dzięki temu mogłem spędzić więcej czasu z tym tytułem.Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia i początkowo myślałem, że to kolejny średniak od Blooberów, ale myliłem się. Jako fan serii Dead Space nigdy nie spodziewałem się, że to na polskiej ziemi powstanie kolejny horror sci-fi, który pokocham równie mocno.Każda następna gra od Blooberów to dla mnie obowiązkowy zakup. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Czokosz