Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MSI Claw / najgorsza z najgorszych /

Featured Replies

Opublikowano
37 minutes ago, easye said:

Nie no usypianie dla mnie podsatawa, by to działało jak na Switchu - włączam mam być w grze, a nie ładowanie windowsa, aplikacji, uruchamianie gry...

No tak to nawet w Decku nie działa. W sensie w ponad 90% tak, ale czasem dzwię potrafi się wywalic, albo animacja. Wiec raz na jakiś czas musisz grę zrestartowac

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 12,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No tak, jak wykupili to tak jest .....

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Będę trzymał rękę na pulsie, jakby pojawiła się jeszcze - to dam znać. Za 999zl to zbrodnia nie wziąć.

• Doszła nowa zabawka. Udało się w dobrej cenie wyrwać, stety niestety jest to wersja Ultra 7.  Widziałem ten wątek z reddit, ale kierwa nie wiem czy ja dam radę bawić się tam rdzeniami itp. ja na

Opublikowano

no to jednak Switch wspaniała technologia.

Nie no jak raz na jakiś czas się zatnie to jeszcze okej, jak na Windowsie w ogóle to tak nie działa to skip.

Opublikowano
1 minute ago, easye said:

no to jednak Switch wspaniała technologia.

Nie no jak raz na jakiś czas się zatnie to jeszcze okej, jak na Windowsie w ogóle to tak nie działa to skip.

No to jak raz na jakiś czas jest ok to Deck wystarczy

A nie możesz po prostu kupić po taniości Decka LCD 256gn? Skoro do indyków to jakość ekranu nie jest jakimś dealbreakerem. Zwłaszcza, że zły nie jest. Ja mam Switcha oled, tv lg oled i Deck lcd mnie w oczy nie gryzie i nie planuję wymieniać

Opublikowano

no ja mam teraz S2 podobno z najgorszym ekranem ever i też jakoś mnie to nie boli, więc do rozważaenia.

Chciałbym usłyszeć jak usypianie teraz działa po 2 latach na tym MSI Claw, ale pewnie nijak.

Opublikowano

Możecie mnie bić ale najlepsze usypianie miał DS - 0% zużycia, ludzie po roku z szuflady wyjmowali, otwierali i wracali do gierek. Wszystko później jest gorsze.

Najlepsze na rynku HH PC usypianie mają linuxy, nie musi to być Steam Deck, osy "pochodne" działają tak samo ale akurat chyba CLAW nie mam pełnego wsparcia. Usypianie na Windowsie to hit & miss, raz działa raz nie. Możesz zamiast usypiania hibernować ale wybudzanie trwa dużo dłużej niż wstawanie z uśpienia i też nie jest tak, że przetrwa to 100% gierek.

Opublikowano

Jak by się dało dostać za 1k to by kusił ten claw ale bardziej czaję się na xbox ally, tańszą wersję bo do wymagających gierek mam kompa. Tylko właśnie ciekawe czy jakoś ogarną to usypianie.

Opublikowano

Najlepsze usypianie na windzie to hibernacja (tylko potrzeba kilkanaście sekund), zwykłe usypianie działa tak, że potrafi samoistnie wybudzić, więc do zsypu.

Opublikowano
2 godziny temu, Chewie napisał(a):

Jak by się dało dostać za 1k to by kusił ten claw ale bardziej czaję się na xbox ally, tańszą wersję bo do wymagających gierek mam kompa. Tylko właśnie ciekawe czy jakoś ogarną to usypianie.

No ale nawet ten tańszy to będą okolice 3k. To nawet nie ma co porównywać w opłacalności do Claw.

Opublikowano

Nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko. Jaki by się sprzęt nie wybrało zawsze będzie jakiś kompromis i zawsze będzie inny robiący coś lepiej.

2 hours ago, Chewie said:

Tylko właśnie ciekawe czy jakoś ogarną to usypianie.

No już powiedziane jest, że nie ogarnęli tego na tym xboxowym rogalu. Nie wiem czy w ogóle będzie to możliwe w Windowsie