Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale przylutował, nie ma co zbierać. Chyba jeszcze Brazylia musi jednego strzelić żeby typer się zgadzał ale i tak się cieszę za Hallanda
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No i chuj, jeszcze pykną Meksyk czy Anglię i bach jest solidna Norwegia z medalem Mundialu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, Mani napisał(a):I 3 pkt w typerku.Też dałem 1-2, w końcu coś się udało trafić
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Trump Asked FIFA to Review U.S. Player’s Suspension. Now He’s Eligible to Play.I fucking love corruption.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jedno mogę powiedzieć. Z każdym Mundialem, im grubszy i im bardziej łysy będzie Neymar, tym będzie to śmieszniej wyglądać
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Co tu się dzieje, dwa gole w przeciągu 2 minut. Złoty mecz poszedł się jebać. Lepsze pytanie dlaczego ja nie śpię?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Co ja mecz oglądam po nocy to bardziej pojebany, co tu się dzieje 3-1, czerwona, karny a dopiero 60 minuta drugi karny edit. ale pojebany mecz, szkoda że Meksyk nie strzelił wyrównania bo bym obejrzał dogrywkę. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Observer
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To co Anglicy zagrali w defensywie w osłabieniu to już Meksyk w pierwszej połowie był groźniejszy przy grze bez przewagi