Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Bardzo liczyłem na karne, szkoda. Nudny mecz fchuj. Cristiano smutny
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ciamajdo od kiedy zaczął krytykować Coca Colę zaliczył potężny zjazd formy i nabijanie goli w lidze wielbłądów tego nie zmieni.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co do Ronaldo niestety sprawdziły się moje przypuszczenia, typ nic nie zagrał na tym mundialu, piłkarz ten obecnie jest głównie źródłem memów, zawodnik już dawno skończony i na pewno na jego pozycji są w tej chwili w reprze lepsi zawodnicy, którzy nie zostali nawet sprawdzeni na dużej imprezie. 3.5 roku temu trener Portugalii potrafił myśleć bardziej trzeźwo, no ale cóż.Ronaldo podobnie jak Neymar - był tutaj za zasługi.Hiszpania przechodzi przez Mundial w cieniu, trochę jak Argentyna 1990, niby coś grają, ale średnio ładnie, jak na Siebie solidnie, spokojnie. Brakuje im oczywiście napastnika, ale ciągle strzela ktoś inny, są rezerwy.Myślę, że pykną Afrykę 2.0 i siegna po złoto / lub srebro.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jakby zamienić Messiego i Ronaldo na reprezentacje, to nie wiem czy Argentyna wyszłaby z grupy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Klasyka, o 21 nieoglądalne usypiające gówno z Hiszpanią rodem z 2010 r., a i 2 w nocy zapewne absolute cinema. Zaczynam podejrzewać, że Yamine Lamal nie zostanie jednak królem strzelców.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Tokar napisał(a):Klasyka, o 21 nieoglądalne usypiające gówno z Hiszpanią rodem z 2010 r., a i 2 w nocy zapewne absolute cinema.Zaczynam podejrzewać, że Yamine Lamal nie zostanie jednak królem strzelców.Królowie strzelców rzadko wygrywają mundiale.Ostatni raz 2002 Ronaldo, 1982 Paolo Rossi, 1978 Mario Kempes i 1962 Garrincha i Vava, tyle.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O 2 w nocy to może być cyrk, komedia albo wielkie okradzenie belgów.
Opublikowano 4 minuty temu4 min Cyrk się porobił z tą sytuacją. Belgia mówi, że złoży zażalenie do sądu. Oczywiście jakby wygrali po rozegraniu całego Mundialu, to wątpię by ktokolwiek to odkręcał i grał mecze na nowo.Politycy czy oficjele federacji z innych krajów wysyłają teraz odwołania i prośby o wyjaśnienia do FIFA o wszystko, co ich obraziło: kartka Quansy, karta Olise'a, anulowany gol Chorwacji, i tak dalej. FIFA weszła w szarą strefę, która ciekawe jak się skończy. To było też tak absurdalnie niepotrzebne lol. Jak w sumie wszystko, co ten koleś robi. Ile wyborców w USA faktycznie pomyśli "wow, anulował czerwoną kartkę w meczu soccer, dzięki!"?