Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. mi już się wydawało że sędziwe byli przeciw Norwegom. Jednak te zawieszenie kartki to jest level nie z tego świata. Mam nadzieje że Trossard i spółka spuszczą im konkretne wpierdol i się skończy dzień dziecka
Opublikowano 32 minuty temu32 min Meksyk to naprawdę żenująca piłkarsko nacja, bardziej niż Polacy. Ile to już lat nie domagają, mając 3x większą populację niż Argentyna? Futbol numerem jeden ale pewnie jak zwykle chodzi o to, że spora część kadry siedzi na pasku karteli w rodzimej lidze zamiast wyjechać za mniejszy hajs do Europy ale mieć ten kontakt ze światową piłką. Znowu płaczą, tym razem u siebie jeszcze, a dalej grają poniżej światowego topu mimo, że to powinna być czołowa reprezentacja globu. Dramat. Edytowane 31 minut temu31 min przez ciwa22
Opublikowano 26 minut temu26 min Kurde podobala mi sie gra ameryczki, nawet im kibicowalem no ale zaczynaja byc wieksze jajca niz z Koreą 2002.
Opublikowano 23 minuty temu23 min 1 minutę temu, kanabis napisał(a):Kurde podobala mi sie gra ameryczki, nawet im kibicowalem no ale zaczynaja byc wieksze jajca niz z Koreą 2002.Futbol przed erą VARu to były jajca generalnie (roiło się od wałów, z tym, że mniej lub bardziej subtelnych), ale to ta Korea zawsze zła.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Śmieciarka Infantino chodzi na smyczy jak pies. W głowie się to nie mieści .