Opublikowano wczoraj o 07:03 1 dzień 21 minut temu, Szermac napisał(a):Kurde leją mnie na Normalu na jednej miejscówce
Opublikowano wczoraj o 07:05 1 dzień Teraz, Soul napisał(a):Jak wspomniałeś później, że w tym Gaidenie są NG+ to zrewidowałem swoje nastawienie xD
Opublikowano wczoraj o 07:21 1 dzień Mamy 2025 rok i od dłuższego czasu sezon na pasztety i paprykarze w grach. Nie wiedziałem, że to jeszcze legalne żeby wrzucać takie bimbały, chyba trzeba ich zgłosić do Sweet Baby czy coś.
Opublikowano wczoraj o 07:24 1 dzień Wyjaśnianko przez pierwszego bossa, najs. Dobrze, że tego Harda nie brałem jednak xd Coś trzeba popracować, później się z nim rozprawie.
Opublikowano wczoraj o 07:32 1 dzień 1 hour ago, Bzduras said:No nie, źle pamiętasz xd Od początku blok był na triggerze i w Black i w OG2. No ale dobra, można se ustawić jak kto lubi i gitaraNo wiadomo, że był na triggerze skoro Xbox OG miał tylko triggery, nie miał bumperów :)
Opublikowano wczoraj o 07:51 1 dzień I to jest właśnie to, o czym mówiłem - pamięci mięśniowej po tylu latach nie oszukasz.
Opublikowano wczoraj o 07:56 1 dzień Hard jest naprawdę hard - chyba nie dla mnie. Sekwencję przy neo "Luwrze” powtarzałem z pięć razy. Ale jedno jest pewne - na ketchupie na pewno nie oszczędzali. Jucha leje się hektolitrami!
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. To i na Normalu właśnie tam dostałem też w ciry kilka razy xd Staram się nie używać póki co itemków leczących, ale na bossie chyba się nie obędzie.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Graficznie bez szału, ale plus taki, że chodzi całkiem płynnie. MAX setting na PC bez upscalerów.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 54 minuty temu, Kuba0101 napisał(a):Graficznie bez szału, ale plus taki, że chodzi całkiem płynnie. MAX setting na PC bez upscalerów. Straszny aliasing bez upscallerów, zaaplikuj panie tego dlssa
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Po ogarnięciu parowania, bossior bez szans. Jest się czym bawić jeśli chodzi o mechaniki no.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jest jakiś tam programik do podmiany FSR3 na FSR4 w dowolnej grze, może spróbuj bo faktycznie wygląda to okropnie bez AA: https://github.com/optiscaler/OptiScaler
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nie masz solówki na gitarze do zagrania? Gierka wyszła też na PC, pogódź się z tym.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Zaraz mnie szlag trafi, chyba przełączę na normal. Hard to jednak za wysokie progi dla mnie. Pierwszego bossa pokonałem jakimś cudem, ale bywało, że walka trwała pięć sekund i już pytanie, czy chcę soczek na wskrzeszenie.Czy te czerwone ataki z wykrzyknikiem można parry czy tylko unik? Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Kuba0101
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja się kajam, za to cwaniakowanie wczorajsze z tym Hardem. Mnie klepią na Normalu przy niektórych starciach xD
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja to jednak mam pecha Niedawno wróciłem z roboty i już mógłbym nakurwiać w grę na którą czekałem od 10 lat, a tymczasem przedwczoraj zepsuł mi się pad do PS5. Zamówiłem niezwłocznie nowego, ale jakiś kurier-piździelec nie potrafi od 11-tej osiemnaście trafić do mojego paczkomatu. Aaaaa!!!
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Szkoda, że nie ma wyboru chapterów jak dają dodatkowe misje do robienia w ich trakcie.