Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 8 godzin temu, Soul napisał(a):Na PS5 PRO - gra wygląda i rusza się wybornieCiekawe jak hula na beggar PS5.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tak na pierwsze wrażenie po tej blisko ponad godzince (bo nie idzie się oderwać, dobrze, że HO jutro xd) to, że Yakumo to IMO bardziej walka jak w MGS: Rising niż w Gaidenach. Taka hybryda. Wejście w tego Gaidena mając w palcach jeszcze poprzedniczki to nie tędy droga, tu jest inny feeling deczko. Pierwsze co to od razu zmiana blokowania i dasha na L1 bo ktoś wymyślił w defaultach R2 xdAle widać, że combosiarstwa i technik będzie potężna ilość.Jak już się dobędzie Flying Swallow i Izune to baja jest i jest parowanko I super patent z tymi mini misjami do robienia i zbierania.A no i UI to jest jakiś koszmar xDSieka, widowiskowość i satysfakcja jest konkretna, Obliteration i inne techniki to Ogólnie to samo GĘSTE płynie. Ajaja.Chyba nie idę spać, wyjebane xD Lecę dalej.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, Szermac napisał(a):Pierwsze co to od razu zmiana blokowania i dasha na L1Widać, że zero duszy - jedyny słuszny blok w NG jest pod LT/L2!Wstałem wcześniej, żeby pograć - pierwsze wrażenia to siur stoi tak, że mi dziurę w majtach zrobił Po robocie wjeżdżam w to na pełnej, jest jak miało być. I Victor Borba na soundtracku, ojezusku. Na klocu w trybie Framerate rusza się i wygląda pięknie, przez tę godzinkę ani jedna klateczka nie dropnęła, rozdziałka wysoka, teksturkami można kroić chleb bo takie ostre, technicznie jest cymesik mocny.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pierwsze co zrobiłem, po tylu latach blok pod czymś innym niż LT? Bez żartów proszę, z pamięcią mięśniową się nie zadziera. To będzie dłuuuuuuugie osiem godzin w pracy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):Widać, że zero duszy - jedyny słuszny blok w NG jest pod LT/L2!Serio? Kurde nigdy w życiu, żeby to na spuście było Trochę się nie wyspałem xDLecę z robotą i konsola będzie odpalana w trakcie pracki i tak. Nie ma bata.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 11 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Wykupiłem Game Passa… będzie grane! 63 zł? Brzmi jak kradzież. Trochę przepłaciłeś. Po pierwsze gamepassa można kupić już za 50zł.Po drugie ja zapłaciłem za grę na własność na Xboxie 110zł. Czyli jak będziesz grał 2 mce to zjebales.Kupiłem na kinguinie klucz za 220zł ale że gra ma Playanywhere to dostałem wersje PC więc każda z tych wereji gry wyszła mnie 110zł.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, devilbot napisał(a):Trochę przepłaciłeś. Po pierwsze gamepassa można kupić już za 50zł.Po drugie ja zapłaciłem za grę na własność na Xboxie 110zł. Czyli jak będziesz grał 2 mce to zjebales.Kupiłem na kinguinie klucz za 220zł ale że gra ma Playanywhere to dostałem wersje PC więc każda z tych wereji gry wyszła mnie 110zł.Gra długa nie jest, ogarnę spokojnie do końca tygodnia. Na Kinguinie nie kupuję - trochę szemrana stronka. Klucze są niby legalne, ale nie zawsze wiadomo, skąd dokładnie. Nie chciało mi się kombinować o te 13 zł więcej, kliknąłem jeden przycisk i już było po sprawie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, Szermac napisał(a):Serio? Kurde nigdy w życiu, żeby to na spuście było Widać, kto zaczynał przygodę z serią od SIGMY
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja to zaczynałem stary na og padzie 'kuli' na og xboxie xD Po prostu na bumperku później lepiej wjeżdżało jak na triggerze imo. Do poruszania się dash+skok przede wszystkim xdZresztą na X360 w zwykłym NG też było na bumperze.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No nie, źle pamiętasz xd Od początku blok był na triggerze i w Black i w OG2. No ale dobra, można se ustawić jak kto lubi i gitara
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ok. Późniejsze granie w Sigmy wykręciło mi wspomnienia już widocznie.Próbowaliście tryb 120 fps? Włączyłem na chwile, ale obcina trochę efektów graficznych z tego co widzę i w sumie wróciłem do 60, jakoś bez różnicy w walce. Może na MN będzie warto xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jestem raczej typem Trickstera niż Royal Guarda i wolę walić uniki niż blokować, ale tak czy inaczej blok pójdzie pod L1, triggery to IMO najmniej responsywne przyciski na padzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, Szermac napisał(a):Próbowaliście tryb 120 fps?Nah, 60 było okej w każdym Gaidenie to i tutaj chyba styknie. Później sprawdzę na PC, może się wyciśnie trochę więcej klateczek, ale tryb Framerate wygląda jak solidny kompromis między płynnością a jakością grafiki. Plus znowu widać przewagę autorskiego silnika nad zjebanym UE5, tutaj giereczka dosłownie płynie i jest bardzo responsywna. Żadnych kompilacji szaderów, trawersal stutterów czy innych technicznych niedoróbek z których znany jest UE w ostatnich latach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. PowerPyxNinja Gaiden 4 All Collectible Locations GuideNinja Gaiden 4 Collectibles Guide that shows where to find all Collectible Locations: Gourdy, Purgatory Gates, Health Upgrades, Missions, Accessories.Widzę, że ziom nie próżnuje. Czekam na pełny poradnik, bo ciekawi mnie jak wysoko ocenią trudność platyny
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak kontra po perfect parry wjeżdża w trybie kruka jeszcze to nie ma co zbierać