Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 21 minut temu, Szermac napisał(a):Kurde leją mnie na Normalu na jednej miejscówce
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Soul napisał(a):Jak wspomniałeś później, że w tym Gaidenie są NG+ to zrewidowałem swoje nastawienie xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mamy 2025 rok i od dłuższego czasu sezon na pasztety i paprykarze w grach. Nie wiedziałem, że to jeszcze legalne żeby wrzucać takie bimbały, chyba trzeba ich zgłosić do Sweet Baby czy coś.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wyjaśnianko przez pierwszego bossa, najs. Dobrze, że tego Harda nie brałem jednak xd Coś trzeba popracować, później się z nim rozprawie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 hour ago, Bzduras said:No nie, źle pamiętasz xd Od początku blok był na triggerze i w Black i w OG2. No ale dobra, można se ustawić jak kto lubi i gitaraNo wiadomo, że był na triggerze skoro Xbox OG miał tylko triggery, nie miał bumperów :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. I to jest właśnie to, o czym mówiłem - pamięci mięśniowej po tylu latach nie oszukasz.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Hard jest naprawdę hard - chyba nie dla mnie. Sekwencję przy neo "Luwrze” powtarzałem z pięć razy. Ale jedno jest pewne - na ketchupie na pewno nie oszczędzali. Jucha leje się hektolitrami!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To i na Normalu właśnie tam dostałem też w ciry kilka razy xd Staram się nie używać póki co itemków leczących, ale na bossie chyba się nie obędzie.
Opublikowano 31 minut temu31 min Graficznie bez szału, ale plus taki, że chodzi całkiem płynnie. MAX setting na PC bez upscalerów.