Skocz do zawartości

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Gorszych miejscówek niż w DMC5 chyba nie da się zrobić, tam miałem ogromny zawód.

Da się - właśnie w mgr, choć obie gry to jest porażka z lokacjami.

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

• Krwa, no ile lat można było czekać? Czuć mechaniki Metal risingowe na KILOMETR !   Ustawcie się w kolejce po ezgzemplarz lepiej za mna, bo już wiem kiedy będzie brany urlop 

• Ja chcę grę krótszą, ale z dużym replayability, tak jak obecnie NG2B. Unlocki, itemki, stroje, poziomy trudności, jakieś misje/survival - dawać mi pełen pakiet i pyta wyłożona na seniorów gamingu co c

Opublikowano

Banderas - na początku myślałem, że to Ryu, gulian throw potwierdzony. Walka wyglada bardzo technicznie :banderas:

Ja tam z lokacji póki co jestem zadowolony - to Tokyo wcale tak, źle nie wygląda pod warunkiem, że nie będzie tak, ze to Tokyo to połowa Gry.

Akurat NG zawsze było w miarę różnorodne, więc jestem spokojny, znowu ta lokacja w lesie no to 100% Gaiden i widać, że obiema postaciami tam będziemy grali.

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał(a):

gulian throw

Co potwierdzone?

Opublikowano

Przepraszam, chodziło mi oczywiście o

The Guillotine

Throw

Opublikowano

3 lata temu, mówiłem o tym, ze to platynowi zajmą się kolejnym NG. A dokładnie 13:50

Opublikowano
3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):

Oby tym razem sie zlitowali i poziomy trudności sie stackowaly

Mam nadzieję, że będzie tak jak zawsze, lepsze warianty przeciwników albo minimum lepsze mieszanki.

Opublikowano

Mi chodzi o acziki. Nie chce grac na wszystkich poziomach :p Raz normal, raz master ninja i nara.