Opublikowano niedziela o 09:383 dni 15 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Gorszych miejscówek niż w DMC5 chyba nie da się zrobić, tam miałem ogromny zawód.Da się - właśnie w mgr, choć obie gry to jest porażka z lokacjami.
Opublikowano niedziela o 15:542 dni Banderas - na początku myślałem, że to Ryu, gulian throw potwierdzony. Walka wyglada bardzo technicznie :banderas: Ja tam z lokacji póki co jestem zadowolony - to Tokyo wcale tak, źle nie wygląda pod warunkiem, że nie będzie tak, ze to Tokyo to połowa Gry.Akurat NG zawsze było w miarę różnorodne, więc jestem spokojny, znowu ta lokacja w lesie no to 100% Gaiden i widać, że obiema postaciami tam będziemy grali.
Opublikowano wczoraj o 07:19 1 dzień 3 lata temu, mówiłem o tym, ze to platynowi zajmą się kolejnym NG. A dokładnie 13:50
Opublikowano wczoraj o 07:31 1 dzień Błagam, dajcie to już. Mam tak potężny niedosyt takich klasycznych slasherów, że głowa mała.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):Oby tym razem sie zlitowali i poziomy trudności sie stackowalyMam nadzieję, że będzie tak jak zawsze, lepsze warianty przeciwników albo minimum lepsze mieszanki.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Mi chodzi o acziki. Nie chce grac na wszystkich poziomach :p Raz normal, raz master ninja i nara.