Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Gorszych miejscówek niż w DMC5 chyba nie da się zrobić, tam miałem ogromny zawód.

Da się - właśnie w mgr, choć obie gry to jest porażka z lokacjami.

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

• Krwa, no ile lat można było czekać? Czuć mechaniki Metal risingowe na KILOMETR !   Ustawcie się w kolejce po ezgzemplarz lepiej za mna, bo już wiem kiedy będzie brany urlop 

• Ja chcę grę krótszą, ale z dużym replayability, tak jak obecnie NG2B. Unlocki, itemki, stroje, poziomy trudności, jakieś misje/survival - dawać mi pełen pakiet i pyta wyłożona na seniorów gamingu co c

Opublikowano

Banderas - na początku myślałem, że to Ryu, gulian throw potwierdzony. Walka wyglada bardzo technicznie :banderas:

Ja tam z lokacji póki co jestem zadowolony - to Tokyo wcale tak, źle nie wygląda pod warunkiem, że nie będzie tak, ze to Tokyo to połowa Gry.

Akurat NG zawsze było w miarę różnorodne, więc jestem spokojny, znowu ta lokacja w lesie no to 100% Gaiden i widać, że obiema postaciami tam będziemy grali.

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał(a):

gulian throw

Co potwierdzone?

Opublikowano

3 lata temu, mówiłem o tym, ze to platynowi zajmą się kolejnym NG. A dokładnie 13:50

Opublikowano
3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):

Oby tym razem sie zlitowali i poziomy trudności sie stackowaly

Mam nadzieję, że będzie tak jak zawsze, lepsze warianty przeciwników albo minimum lepsze mieszanki.

Opublikowano

Mi chodzi o acziki. Nie chce grac na wszystkich poziomach :p Raz normal, raz master ninja i nara.

Opublikowano

Nie jestem fanem juchy zalewającej ekran i ograniczającej widoczność (nawet jeżeli trwa to 2 sekundy), ale doceniam ten krwawy balet z przeciwnikami zamieniającymi się w mielonkę. Szykuje się druga najlepsza (po Clair Obscur) giereczka w tym roku.

Opublikowano

BjtWsf1.png

https://archive.ph/eoB0o

Czuję w kościach kolejną platynę 10/10 pod względem trudności reggie Also: podoba mi się, że deweloperzy nie sugerują się współczesnymi trendami i obiecują, że pójdą z NG4 w swoim własnym kierunku. Dostało się nawet soulslike'om, którymi chyba wszyscy już powoli zaczynają rzygać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przewiduję modzik z tymi muzyczkami jakieś 3 minuty po premierze gry

Opublikowano

W końcu Ryu, będzie więcej jak jedno Ninpo (więc myślę, że jednak trochę nim pogramy). Fajnie typy wyglądają po starciu z ogniem plus widać, że wrzucili jakąś mechanikę nową...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

I chuj jak jedna broń.

Opublikowano
W dniu 7.07.2025 o 11:47, Bzduras napisał(a):

To aż się prosi by zrobić montage z walk z bossami z muzyczką z revengence w pikantnych ujęciach sadkek

Opublikowano
10 godzin temu, XM. napisał(a):

I chuj jak jedna broń.

Mało tego wydaje mi się, że ten fragment to jakiś mission mode.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 7.07.2025 o 11:47, Bzduras napisał(a):

Ale to będzie dobre. Lokacje będą do bani, ale whatever. Liczy się gameplay.

Opublikowano

Gram teraz w MGRa - i już wiem, że te forma "krwawego kruka" będzie działać identycznie jak tu Blade Mode.

Opublikowano

Co to za hive mind z opinia na temat lokacji? Wygladają lepiej niż wiekszosc z poprzednich gier.

Opublikowano

Nienawidzę takiego marketingu. Rzućcie w końcu jeden nieprzerwany gameplay na kilka-kilkanaście minut zamiast tych biedaklipików. I to jeszcze na twyterze w jakości "troszkę lepiej niż gówno" xd