Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wysoko ale czy aż tak to nie wiem. Dobrze że recki odpowiednio wcześniej.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Stawiam niezmiennie na 88. W zasadzie głównym factorem oceniania pewnie będzie dla recenzentów story, które teraz chyba będzie mocniej zarysowane, w ogóle gdzieś czytałem, że ma być w grze "dialogue focused mode" .Widać, że Sony chce zachęcić niedzielniaków do próby z tą grą, takich, co odpuścili Returnala po 5 minutach, albo w ogóle bali się spróbować.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Returnal był fajny pod tym względem, że miał z jednej strony intrygującą fabułę, a z drugiej nigdy nie zapominał, że jest grą i gameplay był na pierwszym miejscu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, Pix napisał(a):Returnal był fajny pod tym względem, że miał z jednej strony intrygującą fabułę, a z drugiej nigdy nie zapominał, że jest grą i gameplay był na pierwszym miejscu.No fabułka w Returnalu była niezła, nie było tego dużo, ale dobrze zrobione.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):w ogóle gdzieś czytałem, że ma być w grze "dialogue focused mode"Czyli jest szansa, że może część recenzentów dotrwa nawet do napisów końcowych
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Widać, że Sony chce zachęcić niedzielniaków do próby z tą grą, takich, co odpuścili Returnala po 5 minutach, albo w ogóle bali się spróbować.w pierwszej kolejności to chyba niektórych "dziennikarzy"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedażowego więc imo poniżej 92 to będzie bust
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. CENA również sugeruje gre na bardzo wysokim poziomie: 75€.reedycja..zgadza sie 89 z 45 recenzentów
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, Pix napisał(a):89, zgadłem Czyli skończy na 88 xDChociaż nie, będzie 90+, bo na Meta zaniżył tylko IGN z 7/10, a mają dużą wagę. Będzie 90, albo 91, dużo, fajnie dla Housemarque.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta, ign nie spodobała się fabuła, że zbyt abstrakcyjna i chyba nic nie zrozumiał recenzent ;d
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Recenzje w jednym zdaniu:Saros is a bigger, better, stronger follow-up to Returnal
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czyli jeżeli Returnal 86 okazał się 100, to Saros wyskoczy poza skalę.Wygląda na to że fani dostaną dokładnie to na co czekali.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No i git, preorder już dawno zamówiony, bo mam zaufanie do tej ekipy, oj nie mogę się już doczekać, konsola leży i się kurzy od dłuższego czasu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jakie największe różnice co do pro? Nie chce nic oglądać.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Już 88Saudi Gamer zawsze szanowałem Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez GearsUp
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No i pewnie 88 zostanie. No ale preorder już złożony, garnitur uprasowany i będzie potężne grańsko w majóweczkę
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Si, 88 skończy na Meta, na OP może wyżej koło 90, tam nie ma wag z IGNów różnych krajów. Znowu trafiłem z predykcją, to 5ta premiera z rzędu wow, niesamowite. 27 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Jakie największe różnice co do pro? Nie chce nic oglądać.Dużo lepsze particles i mniej smużenia, poza tym to samo.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Amen.Teraz modlitwy o pudełko we wtorek/środę albo lecimy z PSSTORE za gruby hajs.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Wygląda dużo lepiej niż Returnal, który mimo że był fajną grą to kompletnie nie siadł mi przez poziom trudności więc odpuściłem. Uwielbiam Soulsy gdzie w razie czego mogę iść podpakować postać i ponownie próbować natomiast w Returnal to że za każdym runem nic nie zyskiwałem i wszystko traciłem mnie na tyle odepchnęło że odpuszczę raczej Sarosa a szkoda bo wizualnie super to wygląda.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, SpacierShark123 napisał(a):Wygląda dużo lepiej niż Returnal, który mimo że był fajną grą to kompletnie nie siadł mi przez poziom trudności więc odpuściłem. Uwielbiam Soulsy gdzie w razie czego mogę iść podpakować postać i ponownie próbować natomiast w Returnal to że za każdym runem nic nie zyskiwałem i wszystko traciłem mnie na tyle odepchnęło że odpuszczę raczej Sarosa a szkoda bo wizualnie super to wygląda.Tutaj dokładnie tak będzie, każdy nawet beznadziejny run coś da.Jest drzewko talentów i perma upgrejdy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, SpacierShark123 napisał(a):Wygląda dużo lepiej niż Returnal, który mimo że był fajną grą to kompletnie nie siadł mi przez poziom trudności więc odpuściłem. Uwielbiam Soulsy gdzie w razie czego mogę iść podpakować postać i ponownie próbować natomiast w Returnal to że za każdym runem nic nie zyskiwałem i wszystko traciłem mnie na tyle odepchnęło że odpuszczę raczej Sarosa a szkoda bo wizualnie super to wygląda.Ale w Sarosie nie tracisz, więc daj szansę Ja już zamówiłem jakiś czas temu pudełeczko u kierownika.