Opublikowano poniedziałek o 18:524 dni Może, dzisiaj wpadły chyba trzy sztuki, a do brakujących ulepszeń potrzeba z 40.
Opublikowano środa o 19:262 dni Jednak zdecydowałem się na platynę i dziś zrobiłem. Ale matrycy całej nie mam zamiaru robić i biegłości, wystarczy już tych kulek.Jak ktoś ma problem z trofeum z zabiciem środowiskowym (fall from grace) to polecam nić koszmaru w biomie 5. Łatwo i szybko dojść. 3 ostatnia komnata w tej nici spawnuje na początku 6 wrogów zawsze w tym samym ułożeniu nad przepaścią. 2 z nich puszcza czerwone kule czasami, które można odbić w nietoperze a te lecą prosto do przepaści. Dla mnie najgłupsze trofeum w grze. Męczyłem się trochę też z tym żeby przejść biom bez zadrapania ale po kilkunastu próbach się udało.
Opublikowano czwartek o 00:112 dni Ja niestety ostatnio nie mogę grać, a zostało parę kwadracików w matrycy. Dozowanie trzeba zmniejszyć, później wracam do wieży syzyfa w returnalu. Zaprawdę powiadam wam, wieżyczka w Sarosie zniszczy system, a jestem pewien że będzie. HM wie doskonale co ludzie kochali w Returnalu. Pewnie będzie jeszcze lepiej. Marzyłbym żeby zobaczyć trochę flashbacków z wydarzeń Echelon I-III.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. W dniu 20.05.2026 o 21:26, michu86- napisał(a):Ale matrycy całej nie mam zamiaru robić i biegłości, wystarczy już tych kulek.Błogość. Biegłość to rośnie podczas cyklu zbierając Lucenit.Ja wczoraj zrobiłem drzewko do końca. Trzeba farmić Błogość w ostatnim biomie, który jest zdecydowanie najgorszy i szybko i się nudzi. Do wszystkich ulepszeń potrzeba 251 sztuk.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 8 godzin temu, Square napisał(a):Błogość. Biegłość to rośnie podczas cyklu zbierając Lucenit.Ja wczoraj zrobiłem drzewko do końca. Trzeba farmić Błogość w ostatnim biomie, który jest zdecydowanie najgorszy i szybko i się nudzi. Do wszystkich ulepszeń potrzeba 251 sztuk.A no racja, przepalcowałem się. Zresztą błogość, biegłość jeden chuj, platynę zrobiłem, kosmos uratowałem, grę sprzedałem. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez michu86-
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. U mnie skończone wraz z epilogiem, drzewko prawie na max, kilka audiologów zostało tu i tam. Do platyny brakuje tylko 33 ekspedycji, ale to sobie kiedyś wrócę po przerwie.Potężna gierka. Audiowizualna uczta i znów intrygująca historia. Lubię ten ich sposób opowiadania, te niedopowiedzenia i niuanse skryte między wierszami. Jest łatwiej niż w Returnalu, no ale zawsze sobie można dowalić modyfikatorów. Na początku nie podobał mi się ten autohit i próbowałem grzebać w opcjach, ale później napotykając mocniejsze bronie nie mające autohita zrozumiałem i zaakceptowałem intencje twórców.Zarówno Returnal i Saros to dla mnie mocne 9, ale gdybym miał wybierać to chyba jednak Saros. Carcosa jest piękna, a fabuła lepiej podana.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale ten Sarosik mi siadł pięknie, i to o czym pisałem wcześniej, ten zauważalny progres niweluje całkowicie frustrację po zgonie. Pakowanie umiejętności i powrót do tańca. Do końca jeszcze pewnie sporo, ale dopiero Architekta tak naprawdę narzuciła jakieś wyzwanie, ale przez to sprawdziłem sobie od początku odkryte biomy, żeby pofarmić i pozbierać znajdźki, i nie ma to jak przebiec te same lokacje już na totalnym luzie, siejąc rzeź i sieknąć dwóch pierwszych bossów w parę minut. Piękny szpil, uzależniający i fabułka podawana stopniowo rozbudza apetyt na więcej. Jedyne czego żałuję? Że nie zamówiłem przedpremierowo…