Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 55minTroche beka wnusiu.Pewnie jakieś hardcorowe puchary do zrobienia będą to może jednak na dłużej będzie wtedy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mi się lampka zapaliła przy którymś trailerze gdzie przy podsumowaniu poziomu widniał mega krótki czas ukończenia. Tak to też bym kupił w ciemno, a tak będę czekał na promke.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 16 godzin temu, Patapon napisał(a):3h ? Optymista...Mi zajęło przejście 1H:14min. No nie tego się spodziewałem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Długość normalna jak na grę arcade.Nie bądźcie jebanymi wieśniakami co narzekają na czas przejścia gry typu aracade np beatem up że tylko 1h zajmuje.Plus tam są inne trybu i jakieś replaybility.Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na Islandii No i cena faktycznie może być normalnie trochę duża ale nie odbiega od Żółwi czy Marvel Cosmic Invasion gdzie wysoka cena na bank podyktowana jest tak jak i tu drogą licencją.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 12 minut temu, devilbot napisał(a):Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na IslandiiJakby normalnie tyle kosztowało to odbiór byłby lepszy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gierka w stylu retro to i czas w stylu retro. Prawie każda gra na takiego Game Boya była do przejścia w godzinkę lub dwie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 minut temu, devilbot napisał(a):Długość normalna jak na grę arcade.Nie bądźcie jebanymi wieśniakami co narzekają na czas przejścia gry typu aracade np beatem up że tylko 1h zajmuje.Plus tam są inne trybu i jakieś replaybility.Cena na Xboxie też atrakcyjna 72zł na Islandii No i cena faktycznie może być normalnie trochę duża ale nie odbiega od Żółwi czy Marvel Cosmic Invasion gdzie wysoka cena na bank podyktowana jest tak jak i tu drogą licencją.Masz 5 trybów, gdzie na start masz już dwa odblokowane. (nie liczę nauki poziomów, bo to na siłę tam dali)Jak już wspomniał @Square jak by taką cenę dali od razu to by była adekwatna co do długości gry. Nie piszę tu o dodatkach które są w D0 czy Kolekcjonerskiej, bo to inna inszość.Mi zajęło przejście pewnie tak długo bo po drodze zaliczyłem parę dętek, wiadomka. Myślę że spokojnie można to zrobić w 45 minut.