Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano

Ja Ci wierzę ale dla mnie to wciąż bardzo długo, skoro szybciej grę na premierę pobieram, niż rozpakowywuje. Przecież ja też nie czekałem 5h… jak zobaczyłem że idzie jak krew z nosa to po prostu pobrałem od nowa.

• Odpowiedzi 359
  • Wyświetleń 16,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Tak, były. A wracając do 3+4... ALE TU SIĘ ZAJEBIŚCIE ŚMIGA Dopiero co zaliczyłem na 100% Foundry, Canadę i Rio, jest masę rzeczy do odblokowania, wykupienia, no czuć ten deskorolkowy pieprz. A nowy

Opublikowano
7 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Masz zaraz przy płocie quaterka, wyczuj moment i rzuć się na pieniążek.

Wróciłem tam, jak podbiłem trochę statystyki banderas

Ale jak tam gapa zaliczyć, to już trzeba na spokojnie usiąść.

Opublikowano

U mnie dalej walka z tymi czelendżami w NG+ lecę, jest easter egg z pierwszego THUG cool Większość jest na spokojnie do pyknięcia, ale niektóre są strasznie upierdliwe i trzeba albo chwilę pomyśleć co autor miał na myśli albo poszukać w nieoczywistych miejscach znajdziek. Im dłużej gram tym lepsza jest wczutka, mimo wszystkich wad które już tutaj wymieniałem ten silnik z 1+2 jest rewelacyjny i robi robotę. A po nowych levelach wnioskuję, że spokojnie można dać Iron Galaxy jakiegoś nowego Toniego do zrobienia - chłopki czują klimat, nawet Pinball ma swój urok z tym gigantycznym Jaszczombiem patrzącym z góry.

Opublikowano

Zrobiłem swojego ludka i pograłem teraz z pół godzinki. Foundry siadło jak jak złoto. Najpierw grałem po 2 minuty, ale pod koniec zmieniłem sobie na 5, jak zacząłem grać na levelach z czwórki. Jestem mocno zardzewiały póki co, więc minie pewnie parę dni nim zacznę wymiatać tak jak w 1+2. Można będzie odblokować nowe specjale, czy ta lista na starcie to już całość? Bo widzę brakuje parę fajnych tricków jak klasycznego darkslide'a. Jest tylko Rowley Darkslide.

Opublikowano
2 minuty temu, Butt napisał(a):

Można będzie odblokować nowe specjale, czy ta lista na starcie to już całość? Bo widzę brakuje parę fajnych tricków jak klasycznego darkslide'a. Jest tylko Rowley Darkslide.

Jest 12 innych specjali do odblokowania razem z ukrytymi skejterami (jeśli dobrze liczę), ale na takie klasyczne to nie licz - to są nowe triczki. Dwie z tych postaci mają trochę, HMMM, odjechane specjale.

Opublikowano
  • Autor

Ale tutorial to dali radę zrobić w stylu 4, normalnie sobie podjeżdżasz do kasety i odpala konkretny tutorial

Opublikowano

Ale za identyczny Create a Skater to chuj im w pupkę, nawet daszka do tyłu nie da się przekręcić :c

Opublikowano

A kupiłem se zwykłą edycję na steamie, 1+2 też brałem na premierę, tylko że na ps4. Swoją drogą, to w recenzjach na steam niektórzy narzekają na stuttering. Gra ktoś tutaj na pc i może potwierdzić/zaprzeczyć?

Opublikowano

Nic nie widzę takiego, gram w wersję z apki Xbox i 120fps płynne bez przycięć.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

U mnie dalej walka z tymi czelendżami w NG+ lecę, jest easter egg z pierwszego THUG cool Większość jest na spokojnie do pyknięcia, ale niektóre są strasznie upierdliwe i trzeba albo chwilę pomyśleć co autor miał na myśli albo poszukać w nieoczywistych miejscach znajdziek. Im dłużej gram tym lepsza jest wczutka, mimo wszystkich wad które już tutaj wymieniałem ten silnik z 1+2 jest rewelacyjny i robi robotę. A po nowych levelach wnioskuję, że spokojnie można dać Iron Galaxy jakiegoś nowego Toniego do zrobienia - chłopki czują klimat, nawet Pinball ma swój urok z tym gigantycznym Jaszczombiem patrzącym z góry.

Mi bardzo pomógł... photo mode i freecam.

Opublikowano
  • Autor

Ale na solo toury już sobie przestawię na dłuższy timer jednak, za dużo restartowania przy szukaniu kasy

Opublikowano
58 minut temu, kazetwu napisał(a):

A kupiłem se zwykłą edycję na steamie, 1+2 też brałem na premierę, tylko że na ps4. Swoją drogą, to w recenzjach na steam niektórzy narzekają na stuttering. Gra ktoś tutaj na pc i może potwierdzić/zaprzeczyć?

Też nic takiego nie widzę, a gram z odblokowanym FR i gra działa w 200 fpsach.

Opublikowano
  • Autor

NG+ odblokowane, więc szybki chuj w dupę za masakracje zoo i fatalny pinball gdzie ciągle coś przeszkadza w kombo, reszta mapek klasa.

Jak coś to experckie challenge do platyny mają kombosy po 2 miliony z określonym gapem i hard get there ;)

Opublikowano

Ej to w tym trybie "fabularnym" można zmienić sobie czas z 2min na więcej? I normalnie grać i wszystko się zalicza czy jak?

Opublikowano

Można, ja gram teraz na 5 minut i zadania normalnie zalicza. Nie wiem jak z jakimiś trofikami czy coś, bo mnie to nie interesuje.

Opublikowano

Pytanie właśnie czy zalicza trofea?

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Jak tylko wleciało Ace of Spades, od razu banan się pojawił się na mordzie. Tryb foto spoko, trochę fotek się cyknie. Resztę znamy z 1+2. Ale serio- jak mogli zostawić ten creator skatera, jak tam takie paskudy wychodziły.

Opublikowano

Pograłem trochę i ogólnie jestem zadowolony. Po prostu 1+2, tylko z innymi mapami i paroma nowymi rzeczami. I wiem już chyba skąd te narzekanie na stutter - miałem stare sterowniki nvidii i gra wymuszała odpalanie się na integrze amd. Po prostu nie dało się w panelu ustawić rtx'a, wywalało błąd. O ile samych fpsów było dużo, to rzeczywiście pojawiały się przycinki. Zaktualizowałem stery, w panelu nvidii normalnie mogę teraz wybrać rtx'a i giera śmiga jak złoto.

Opublikowano
38 minut temu, michu86- napisał(a):

Pytanie właśnie czy zalicza trofea?

Wszystko zalicza, ale czy warto tak robić?

Opublikowano
19 minut temu, Rozi napisał(a):

Wszystko zalicza, ale czy warto tak robić?

Oto jest pytanie. Ja z przyzwyczajenia lecę wszystko na 2min z palcem na restarcie.

Opublikowano
  • Autor

no ja się zastanawiam czy nie przestawić na solo tour jak już będę robił pro skaterów wszystkich, w 1+2 każdą mapę dało się zrobić w 2 minuty (no może bez szkoły 1 i downtown jak nie trafiłeś w death gap), ale tutaj będzie ciężko, szczególnie w 4