Opublikowano 16 kwietnia16 kwi W dniu 15.04.2025 o 17:21, Perez napisał(a):Do września jeszcze trochę, ale tak, możliwe, że czas na Xboksa, który jeszcze nic nie miał. Na grudzień możliwe, że PSone - jest w sumie jesienią to europejskie 30-lecie.5 minut temu, PiotrekP napisał(a):@Perez w tym roku jeszcze coś chyba planujecie wydać, co to miało być?
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dla potomnych - 1000 egz. przebite w niecałe dwie doby:limitka - 400 egz.Mario - 192Chrono - 124Zółwie - 85Metroid - 79Final - 66Zelda - 57
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi 4 godziny temu, Perez napisał(a):Dla potomnych - 1000 egz. przebite w niecałe dwie doby:limitka - 400 egz.Mario - 192Chrono - 124Zółwie - 85Metroid - 79Final - 66Zelda - 57Zelda taka na samym końcu ;)
Opublikowano poniedziałek o 16:513 dni Zamówiłem oczywiście okładkęz TMNT. W tamtych czasach dzieciaki w Polsce grały w jakieś śmieszne jRPGi albo Zelde? Bitch please xDNa osiedlu niedaleko mojego domu, była wypożyczalnia VHS a w niej trzy telewizory z oryginalnymi SNESami, pamiętam, że wtedy cisnęliśmy w żółwie właśnie, ale królem był Mortal Kombat i Street Fighter. Pamiętam, że raz włączyłem z kuzynem DK, ale szybko wróciliśmy do pojedynków Sub Zero ze Scorpionem.
Opublikowano poniedziałek o 17:363 dni W dniu 17.04.2025 o 09:16, Perez napisał(a):Dla potomnych - 1000 egz. przebite w niecałe dwie doby:limitka - 400 egz.Mario - 192Chrono - 124Zółwie - 85Metroid - 79Final - 66Zelda - 57Proszę jutro zamieścić dane po tygodniu sprzedaży razem z porównaniem z poprzednimi wydawnictwami.
Opublikowano poniedziałek o 18:303 dni Autor 46 minut temu, Shen napisał(a):Proszę jutro zamieścić dane po tygodniu sprzedaży razem z porównaniem z poprzednimi wydawnictwami.Łap dzisiaj, bo akurat sprawdzałem (do jutra to może z kilka sztuk przez wieczór dojdzie)limitka - 400 egz.Mario - 259Chrono - 172Zółwie - 121Metroid - 100Final - 78Zelda - 71Total 1201. Co do porównania: PC przez pierwszy tydzień 990, a PS3 ok. 1040. Arcade tak z grubsza z 700 gdzieś. A Amiga to ciężko liczyć, bo tam było to zawieszenie na Allegro po kilku godzinach. Tak że jak na pierwszy tydzień jest bardzo dobrze.
Opublikowano poniedziałek o 18:523 dni Autor Nieee, przekładanie to nie ze względu na obawy, to akurat kwestia, że Roger potrzebował czasu, aby się terminowo wpasować. Natomiast zobaczymy, jaki będzie finalny wynik, bo po tym pierwszym strzale już teraz spokojniej to idzie, ale z drugiej strony start naprawdę dobry i codziennie kolejne zamówienia wpadają.
Opublikowano poniedziałek o 20:123 dni Czy Super Nintendo Extreme również trafi do Empiku i staje się to już generalnym trendem?
Opublikowano poniedziałek o 20:153 dni W dniu 16.04.2025 o 16:26, Perez napisał(a):O pierwszym Xboksie. X360 trochę za szybko po PS3, a tak będzie najpier w kolejności Xbox, potem przerwa i potem X360.No kurła, wreszcie jakiś sensowny pomysł na specjal! X'a 360, pomimo jego popularności, spokojnie można sobie darować - nie dość, że to było praktycznie to samo co PS3, które swój numer już otrzymało (właściwie różniły się od siebie jedynie napisami na obudowie, poza tym to były bliźnięta i to takie jednojajowe, dokładnie jak później X One i PS4 a obecnie X Series i PS5) to na dodatek żadne z tego retro, pierwszy Xbox natomiast dość mocno odbiegał od PS2 i reszty konkurencji tym co oferował (europejskie i amerykańskie eRPeGi zamiast japońskich i wypasione FPS'y, których zabrakło na konkurencyjnych platformach, plus do tego wyższy level graficznych fajerwerków oraz garść ekskluzywnych slaszerów i samochodówek, a no i kilkanaście szpil spod znaku Toma Clancy'ego w xboksowych wersjach znacząco górowało nad ich odpowiednikami z Czarnuli i GaCka) i zdecydowanie wart jest odrębnej publikacji, zwłaszcza że on i GameCube to były w ogóle ostatnie prawdziwe analogowe konsole, później nadeszła cyfrowa era zakamuflowanych pecetów trwająca do dziś i wiadomo, że żadnego powrotu do normalności już nigdy nie będzie. Edytowane poniedziałek o 20:513 dni przez Nomen dubium
Opublikowano wtorek o 04:153 dni Autor 8 godzin temu, TomciooPL napisał(a):Czy Super Nintendo Extreme również trafi do Empiku i staje się to już generalnym trendem?Taki plan, ale tu decydujacy glos ma Empik, czy beda zainteresowani. Pewnie tez PC troche pokaze jak to wyglada.
Opublikowano wtorek o 09:522 dni Czyli w 48h 1000 zamówień, a teraz 1200? Taka tendencja spadkowa to norma?
Opublikowano wtorek o 16:482 dni Autor 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Czyli w 48h 1000 zamówień, a teraz 1200? Taka tendencja spadkowa to norma?Jak najbardziej. Przy każdym numerze te pierwsze 2-3 dni to jest szał, a potem już się stabilizuje i wpada sobie dziennie 20-40 zamówień, jeszcze zależne jest to czy jakieś promo akurat, czy gdzieś jakieś info się poniosło.
Opublikowano środa o 16:081 dzień Czy można zapytać ile specjali potrzeba, aby wyjść w okolicach zera? Nie umiem się odnieść czy 1200 szt. to świetny wynik i to motywuje do wydawania kolejnych czy balansujemy na być albo nie być
Opublikowano środa o 16:141 dzień Autor 1 minutę temu, Grześ napisał(a):Czy można zapytać ile specjali potrzeba, aby wyjść w okolicach zera? Nie umiem się odnieść czy 1200 szt. to świetny wynik i to motywuje do wydawania kolejnych czy balansujemy na być albo nie byćZalezy od liczby stron, wydatkow na reklame, ale pi razy oko tak z 1700-1800 egz.
Opublikowano środa o 18:591 dzień Autor 45 minut temu, PiotrekP napisał(a):Czyli jeszcze trochę brakuje.Tak, ale to norma, stąd też właśnie ten prawie dwumiesięczny okres przedsprzedaży i przeróżne działania po drodze, żeby tę sprzedaż podtrzymywać (a będzie niebawem więcej :)).
Opublikowano środa o 20:371 dzień Ja pamietam innego master oriona.Ten Snes to specjal na ktorego najbardziej czekam. Prosilem sie o niego od dawna i mam nadzieje ze w nim unikniecie takich kwiatkow, ze bedzie mozna go w ramke oprawic i powiesic w salonie.
Opublikowano środa o 23:391 dzień Witam z niesławnego PPE jako czytelnik extrima od blisko 15 lat. Pomimo tego, że lurkowałem co jakiś czas forum, to nie udzielałem się, no ale czas najwyższy, bo nie mam już o czym rozmawiać na tych polskich serwisach z ludźmi mającymi wodogłowie i prowadzącymi wojenki dzień w dzień. Po wydaniach Arcade’owych, Pegasusowych, Dreamcastowych i PS2 w moim przypadku, przyszedł też czas na zamówienie oczywiście specjalnego wydania ze SNESa. Era, która zapoczątkowała u mnie zainteresowanie grami na coś większego niż typowe „zabijanie czasu”, a później ogrywanie tytułów na emulatorze z racji bycia dzieciakiem bez funduszy i jeszcze ze słabym pecetem w latach dwutysięcznych. Dzięki redakcji za takie wspominki. Teraz byle czekać do premiery
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 13 godzin temu, Perez napisał(a):Tak, ale to norma, stąd też właśnie ten prawie dwumiesięczny okres przedsprzedaży i przeróżne działania po drodze, żeby tę sprzedaż podtrzymywać (a będzie niebawem więcej :)).Dodatkowa okładka limitowana z KOBIETAMI-GRACZKAMI? xdddOczywiście zamówiona limitka, CT to jedna z gier życia.