Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Perez napisał(a):

Oczywiście, że będzie. Planuję jutro, max piątek wrzucić i wtedy podepnie się pod zamówienia.

kiedy-zaprosiles-ziomka-na-grilla-i_2022-07-01_02-43-55~2.jpg

Edytowane przez Grześ

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano

Motyla jego mać! Znowu rewelacyjny specjał, znowu mase ciekawych tekstów do przeczytania! Recki, wspominki, ciekawostki, myszki, dziwactwa i inne. Strasznie się cieszę że ten kosmiczny leń napisał wreszcie tekst (bo w PS2 go zabrakło). Oceniaczka kartridżowa genialna, kto to wymyślił ten geniusz :) Niestety nie mam teraz czasu dokładnie się zapoznać z tym numerem, ale w lipcu będzie trochę spokoju to przeczytam od deski do deski. Zapach faktycznie genialny :) Na minus kozy z nosa drukarza na stronie 120 :) Nie no, serio mam jakieś czarne "cuś" przyklejone w kilku miejscach. Jakby klej albo co... Za Łapusza też czasem były takie artefakty. Nie reklamuje tego bo mam 3 sztuki, a jeszcze kiedyś dokupię pozostałe okładki.

@Roger , @Perez i inni twórcy Psx Extreme - jesteście debeściaki!! Dziękuję Wam serdecznie! A przy okazji - nie pamiętam jakie dalsze plany, czy był ogłoszony następny Specjał?

20250618_171036.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Jedyne bugi jakie na razie znalazłem to brak maksymalnej noty dla FFVI i Chrono Triggera )

Opublikowano

A ja skoncze epicki 333 to akurat swiezy SNES Extreme skonczy wietrzyc sie na balkonie pozostawiony

Ten zapach jest spoko ale na sekunde, dobrze, ze mamy lato i okna otwarte na osciez

Numer przejrzalem siedzac na lawce w parku, kilkukrotnie; jest duzo w nim rzeczy ktore ciesza na pierwszy rzut okiem

Od razu uwielbiam Piechote za to, ze sie nie patyczkowal z setkami, niektorzy sie boja a takie pomniki to zasluguja na maksa; o’sullivan ronnie

Jest wiekszosc gierek mojego dziecinstwa, same patrzenie na pudelka w oceniaczkach zrobilo mi dobrze

Szata graficzna oldskulowa, zajebista

Tak sobie siedzialem chwile w ten upalny dzien, bo przegladalem magazyn kilkukrotnie, az tu nagle podchodzi jakas mloda, patrzy co ja robie, pyta czy tedy dojde na pks? Ale tak naprawde, chciala zapytac o SNES Extreme z okladka Super Metroida wiem to, mialem rzec tak to gazetka o gierkach dla dzieci no i co z tego? ale mowie smialo do ronda i w prawo albo lepiej parkiem bo chlodniej cool no i to tyle o tym

Opublikowano

Ja bym chciał Xbox albo Atari :)

Opublikowano

Okładka FFVI dog Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Okładka FFVI dog Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.

Duch Pixela. whatuh

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał(a):

O Boże kolego, napij się czegoś, może whisky z Colą i obrazek będzie lepszy, wyrażniejszy :)

Opublikowano
16 minut temu, aux napisał(a):

O Boże kolego, napij się czegoś, może whisky z Colą i obrazek będzie lepszy, wyrażniejszy :)

Niech odsunie pismo na metr od oczu, to od razu problem zniknie

Opublikowano
59 minut temu, Bzduras napisał(a):

Bazowy CT nie lepszy. No nie wygląda to dobrze.

Opublikowano
Godzinę temu, aux napisał(a):

Nie piję, a woda nie pomaga :/

46 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Niech odsunie pismo na metr od oczu, to od razu problem zniknie

Razem z pismem, bo moja wada wzroku pozwala mi na widzenie max 59cm w przód nosacz2

26 minut temu, WisnieR napisał(a):

Bazowy CT nie lepszy. No nie wygląda to dobrze.

No nie wiem kto to puścił do druku i pomyślał "jest okej jest dobrze, jest cymesik". Straszna skaza na tym numerze ta okładka.

Opublikowano

Bo brak takich starych artworków w jakości HD, ale nie wiem… sztuczna inteligencja nie poprawi tego jakoś? Ręcznie to poprawiacie?

Używałem na tel kiedyś photoroom.

Opublikowano

W limitce tragedii nie ma, ale imo mogłoby być lepiej. Jakiś upscaler może by pomógł w przyszłości

Opublikowano

Problemy z doborem grafik były już na PS3. Widocznie nie są dostępne grafiki o tak wysokiej rozdzielczości. Przy PS3 mnie to dziwiło, ale tutaj trochę mniej. Pytanie czy to są jakieś oficjalnie arty czy wydawnictwo może sobie drukować na okładce grafiki znalezione w necie czy podrasowane w photoshopie/AI.

Edytowane przez Grześ

Opublikowano

Faktycznie gówno rozmazane, ale na ścianie wieszać nie bede. Jutro wolne, bedzie co czytaćboomer20250618_221736.jpg

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Grześ napisał(a):

@Perez czy PDF będzie dostępny dla kupujących w sklepie PE czy nie ma takich planów?

Możesz zerknąć.

Opublikowano
9 godzin temu, Perez napisał(a):

Możesz zerknąć.

Jest PDF w zamówieniach

Opublikowano

Bardzo dziękuję za kolejną wspaniałą gazetkę do kolekcji. Aż by się chciało wszystkie te gry po kolei przejść. Jako fan starych Turtlesów tym razem zamówiłem nr z Zeldą, bo z Żółwiami mam Pegasus Extreme.

Po przekartkowaniu aż odpaliłem Zeldę: BotW na Switchu OLED cool2

Opublikowano

Wczoraj po kilkugodzinnej nieobecności, po otworzeniu drzwi do pokoju przywitał mnie aromat szmatławca. Piękne uczucie fsg

IMG_20250619_125814.jpg

Odpowiednia przekąska do lektury.

Opublikowano

No ja mam nadzieję, że tak to właśnie wygląda. Brudzić kartki tłustymi i brudnymi od czipsów łapami? Nie dziękuję drakenope

Czytanie tylko po prysznicu i w świeżo wyprasowanym garniturze drakeyeah

Opublikowano
33 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Jedną ręką jeść "chipsy", drugą kartkować pismo. Innej możliwości w tej sytuacji nie widzę.

Tak robiłem. Nie jestem zwierzakiem fajdającym strony tłustymi paluchami