Opublikowano 18 czerwca18 cze 18 minut temu, Perez napisał(a):Oczywiście, że będzie. Planuję jutro, max piątek wrzucić i wtedy podepnie się pod zamówienia. Edytowane 18 czerwca18 cze przez Grześ
Opublikowano 18 czerwca18 cze Motyla jego mać! Znowu rewelacyjny specjał, znowu mase ciekawych tekstów do przeczytania! Recki, wspominki, ciekawostki, myszki, dziwactwa i inne. Strasznie się cieszę że ten kosmiczny leń napisał wreszcie tekst (bo w PS2 go zabrakło). Oceniaczka kartridżowa genialna, kto to wymyślił ten geniusz :) Niestety nie mam teraz czasu dokładnie się zapoznać z tym numerem, ale w lipcu będzie trochę spokoju to przeczytam od deski do deski. Zapach faktycznie genialny :) Na minus kozy z nosa drukarza na stronie 120 :) Nie no, serio mam jakieś czarne "cuś" przyklejone w kilku miejscach. Jakby klej albo co... Za Łapusza też czasem były takie artefakty. Nie reklamuje tego bo mam 3 sztuki, a jeszcze kiedyś dokupię pozostałe okładki.@Roger , @Perez i inni twórcy Psx Extreme - jesteście debeściaki!! Dziękuję Wam serdecznie! A przy okazji - nie pamiętam jakie dalsze plany, czy był ogłoszony następny Specjał? Edytowane 18 czerwca18 cze przez aux
Opublikowano 18 czerwca18 cze Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Jedyne bugi jakie na razie znalazłem to brak maksymalnej noty dla FFVI i Chrono Triggera
Opublikowano 18 czerwca18 cze A ja skoncze epicki 333 to akurat swiezy SNES Extreme skonczy wietrzyc sie na balkonie pozostawionyTen zapach jest spoko ale na sekunde, dobrze, ze mamy lato i okna otwarte na osciezNumer przejrzalem siedzac na lawce w parku, kilkukrotnie; jest duzo w nim rzeczy ktore ciesza na pierwszy rzut okiemOd razu uwielbiam Piechote za to, ze sie nie patyczkowal z setkami, niektorzy sie boja a takie pomniki to zasluguja na maksa; o’sullivan ronnieJest wiekszosc gierek mojego dziecinstwa, same patrzenie na pudelka w oceniaczkach zrobilo mi dobrzeSzata graficzna oldskulowa, zajebistaTak sobie siedzialem chwile w ten upalny dzien, bo przegladalem magazyn kilkukrotnie, az tu nagle podchodzi jakas mloda, patrzy co ja robie, pyta czy tedy dojde na pks? Ale tak naprawde, chciala zapytac o SNES Extreme z okladka Super Metroida wiem to, mialem rzec tak to gazetka o gierkach dla dzieci no i co z tego? ale mowie smialo do ronda i w prawo albo lepiej parkiem bo chlodniej no i to tyle o tym
Opublikowano 18 czerwca18 cze Okładka FFVI Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.
Opublikowano 18 czerwca18 cze 8 minut temu, Bzduras napisał(a):Okładka FFVI Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.Duch Pixela.
Opublikowano 18 czerwca18 cze 21 minut temu, Bzduras napisał(a):Okładka FFVI Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.O Boże kolego, napij się czegoś, może whisky z Colą i obrazek będzie lepszy, wyrażniejszy :)
Opublikowano 18 czerwca18 cze 16 minut temu, aux napisał(a):O Boże kolego, napij się czegoś, może whisky z Colą i obrazek będzie lepszy, wyrażniejszy :)Niech odsunie pismo na metr od oczu, to od razu problem zniknie
Opublikowano 18 czerwca18 cze 59 minut temu, Bzduras napisał(a):Okładka FFVI Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.Bazowy CT nie lepszy. No nie wygląda to dobrze.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Godzinę temu, aux napisał(a):O Boże kolego, napij się czegoś, może whisky z Colą i obrazek będzie lepszy, wyrażniejszy :)Nie piję, a woda nie pomaga :/46 minut temu, PiotrekP napisał(a):Niech odsunie pismo na metr od oczu, to od razu problem zniknieRazem z pismem, bo moja wada wzroku pozwala mi na widzenie max 59cm w przód 26 minut temu, WisnieR napisał(a):Bazowy CT nie lepszy. No nie wygląda to dobrze.No nie wiem kto to puścił do druku i pomyślał "jest okej jest dobrze, jest cymesik". Straszna skaza na tym numerze ta okładka.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Bo brak takich starych artworków w jakości HD, ale nie wiem… sztuczna inteligencja nie poprawi tego jakoś? Ręcznie to poprawiacie?Używałem na tel kiedyś photoroom.
Opublikowano 18 czerwca18 cze W limitce tragedii nie ma, ale imo mogłoby być lepiej. Jakiś upscaler może by pomógł w przyszłości
Opublikowano 18 czerwca18 cze Problemy z doborem grafik były już na PS3. Widocznie nie są dostępne grafiki o tak wysokiej rozdzielczości. Przy PS3 mnie to dziwiło, ale tutaj trochę mniej. Pytanie czy to są jakieś oficjalnie arty czy wydawnictwo może sobie drukować na okładce grafiki znalezione w necie czy podrasowane w photoshopie/AI. Edytowane 18 czerwca18 cze przez Grześ
Opublikowano 18 czerwca18 cze Faktycznie gówno rozmazane, ale na ścianie wieszać nie bede. Jutro wolne, bedzie co czytać
Opublikowano 18 czerwca18 cze Autor 6 godzin temu, Grześ napisał(a):@Perez czy PDF będzie dostępny dla kupujących w sklepie PE czy nie ma takich planów?Możesz zerknąć.
Opublikowano 19 czerwca19 cze Bardzo dziękuję za kolejną wspaniałą gazetkę do kolekcji. Aż by się chciało wszystkie te gry po kolei przejść. Jako fan starych Turtlesów tym razem zamówiłem nr z Zeldą, bo z Żółwiami mam Pegasus Extreme.Po przekartkowaniu aż odpaliłem Zeldę: BotW na Switchu OLED
Opublikowano 19 czerwca19 cze Wczoraj po kilkugodzinnej nieobecności, po otworzeniu drzwi do pokoju przywitał mnie aromat szmatławca. Piękne uczucie Odpowiednia przekąska do lektury.
Opublikowano 19 czerwca19 cze Jedną ręką jeść "chipsy", drugą kartkować pismo. Innej możliwości w tej sytuacji nie widzę.
Opublikowano 19 czerwca19 cze No ja mam nadzieję, że tak to właśnie wygląda. Brudzić kartki tłustymi i brudnymi od czipsów łapami? Nie dziękuję Czytanie tylko po prysznicu i w świeżo wyprasowanym garniturze
Opublikowano 19 czerwca19 cze 33 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Jedną ręką jeść "chipsy", drugą kartkować pismo. Innej możliwości w tej sytuacji nie widzę.Tak robiłem. Nie jestem zwierzakiem fajdającym strony tłustymi paluchami