Skocz do zawartości

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Perez napisał(a):

Oczywiście, że będzie. Planuję jutro, max piątek wrzucić i wtedy podepnie się pod zamówienia.

kiedy-zaprosiles-ziomka-na-grilla-i_2022-07-01_02-43-55~2.jpg

Edytowane przez Grześ

• Odpowiedzi 505
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano

Motyla jego mać! Znowu rewelacyjny specjał, znowu mase ciekawych tekstów do przeczytania! Recki, wspominki, ciekawostki, myszki, dziwactwa i inne. Strasznie się cieszę że ten kosmiczny leń napisał wreszcie tekst (bo w PS2 go zabrakło). Oceniaczka kartridżowa genialna, kto to wymyślił ten geniusz :) Niestety nie mam teraz czasu dokładnie się zapoznać z tym numerem, ale w lipcu będzie trochę spokoju to przeczytam od deski do deski. Zapach faktycznie genialny :) Na minus kozy z nosa drukarza na stronie 120 :) Nie no, serio mam jakieś czarne "cuś" przyklejone w kilku miejscach. Jakby klej albo co... Za Łapusza też czasem były takie artefakty. Nie reklamuje tego bo mam 3 sztuki, a jeszcze kiedyś dokupię pozostałe okładki.

@Roger , @Perez i inni twórcy Psx Extreme - jesteście debeściaki!! Dziękuję Wam serdecznie! A przy okazji - nie pamiętam jakie dalsze plany, czy był ogłoszony następny Specjał?

20250618_171036.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Jedyne bugi jakie na razie znalazłem to brak maksymalnej noty dla FFVI i Chrono Triggera )

Opublikowano

A ja skoncze epicki 333 to akurat swiezy SNES Extreme skonczy wietrzyc sie na balkonie pozostawiony

Ten zapach jest spoko ale na sekunde, dobrze, ze mamy lato i okna otwarte na osciez

Numer przejrzalem siedzac na lawce w parku, kilkukrotnie; jest duzo w nim rzeczy ktore ciesza na pierwszy rzut okiem

Od razu uwielbiam Piechote za to, ze sie nie patyczkowal z setkami, niektorzy sie boja a takie pomniki to zasluguja na maksa; o’sullivan ronnie

Jest wiekszosc gierek mojego dziecinstwa, same patrzenie na pudelka w oceniaczkach zrobilo mi dobrze

Szata graficzna oldskulowa, zajebista

Tak sobie siedzialem chwile w ten upalny dzien, bo przegladalem magazyn kilkukrotnie, az tu nagle podchodzi jakas mloda, patrzy co ja robie, pyta czy tedy dojde na pks? Ale tak naprawde, chciala zapytac o SNES Extreme z okladka Super Metroida wiem to, mialem rzec tak to gazetka o gierkach dla dzieci no i co z tego? ale mowie smialo do ronda i w prawo albo lepiej parkiem bo chlodniej cool no i to tyle o tym

Opublikowano

Ja bym chciał Xbox albo Atari :)

Opublikowano

Okładka FFVI dog Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Okładka FFVI dog Nie wiem, co tam się zadziało, ale artwork jest w tak niskiej rozdzielczości, że to aż niedorzeczne.

Duch Pixela. whatuh

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał(a):

O Boże kolego, napij się czegoś, może whisky z Colą i obrazek będzie lepszy, wyrażniejszy :)

Opublikowano
16 minut temu, aux napisał(a):

O Boże kolego, napij się czegoś, może whisky z Colą i obrazek będzie lepszy, wyrażniejszy :)

Niech odsunie pismo na metr od oczu, to od razu problem zniknie

Opublikowano
59 minut temu, Bzduras napisał(a):

Bazowy CT nie lepszy. No nie wygląda to dobrze.

Opublikowano
Godzinę temu, aux napisał(a):

Nie piję, a woda nie pomaga :/

46 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Niech odsunie pismo na metr od oczu, to od razu problem zniknie

Razem z pismem, bo moja wada wzroku pozwala mi na widzenie max 59cm w przód nosacz2

26 minut temu, WisnieR napisał(a):

Bazowy CT nie lepszy. No nie wygląda to dobrze.

No nie wiem kto to puścił do druku i pomyślał "jest okej jest dobrze, jest cymesik". Straszna skaza na tym numerze ta okładka.

Opublikowano

Bo brak takich starych artworków w jakości HD, ale nie wiem… sztuczna inteligencja nie poprawi tego jakoś? Ręcznie to poprawiacie?

Używałem na tel kiedyś photoroom.

Opublikowano

W limitce tragedii nie ma, ale imo mogłoby być lepiej. Jakiś upscaler może by pomógł w przyszłości

Opublikowano

Problemy z doborem grafik były już na PS3. Widocznie nie są dostępne grafiki o tak wysokiej rozdzielczości. Przy PS3 mnie to dziwiło, ale tutaj trochę mniej. Pytanie czy to są jakieś oficjalnie arty czy wydawnictwo może sobie drukować na okładce grafiki znalezione w necie czy podrasowane w photoshopie/AI.

Edytowane przez Grześ

Opublikowano

Faktycznie gówno rozmazane, ale na ścianie wieszać nie bede. Jutro wolne, bedzie co czytaćboomer20250618_221736.jpg

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Grześ napisał(a):

@Perez czy PDF będzie dostępny dla kupujących w sklepie PE czy nie ma takich planów?

Możesz zerknąć.

Opublikowano
9 godzin temu, Perez napisał(a):

Możesz zerknąć.

Jest PDF w zamówieniach

Opublikowano

Bardzo dziękuję za kolejną wspaniałą gazetkę do kolekcji. Aż by się chciało wszystkie te gry po kolei przejść. Jako fan starych Turtlesów tym razem zamówiłem nr z Zeldą, bo z Żółwiami mam Pegasus Extreme.

Po przekartkowaniu aż odpaliłem Zeldę: BotW na Switchu OLED cool2

Opublikowano

Wczoraj po kilkugodzinnej nieobecności, po otworzeniu drzwi do pokoju przywitał mnie aromat szmatławca. Piękne uczucie fsg

IMG_20250619_125814.jpg

Odpowiednia przekąska do lektury.

Opublikowano

No ja mam nadzieję, że tak to właśnie wygląda. Brudzić kartki tłustymi i brudnymi od czipsów łapami? Nie dziękuję drakenope

Czytanie tylko po prysznicu i w świeżo wyprasowanym garniturze drakeyeah

Opublikowano
33 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Jedną ręką jeść "chipsy", drugą kartkować pismo. Innej możliwości w tej sytuacji nie widzę.

Tak robiłem. Nie jestem zwierzakiem fajdającym strony tłustymi paluchami