Opublikowano 11 sierpnia11 sie A potem 4, 17 i dwie 24 Zapowiada się ten SW taktyk zajebiście, a później październik i kozak kurwa wyścigi też SW.
Opublikowano 11 sierpnia11 sie 6 godzin temu, devilbot napisał(a):Podoba Ci się art style?Lubię turówki. Lubię to uniwersum. Dawno nic dobrego nie ogrywałem w tym gatunku.
Opublikowano 17 sierpnia17 sie Trofki wjechały, jest najwyższy + beskar (zapewne odpowiednik ironmana), także będzie co robić.https://psnprofiles.com/trophies/42589-star-wars-zero-company
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Czy fan STAR WARS @Pierre Deck czeka na tego sztosa?? Czy gra poza radarem jako iż omija nadkonsolę Nintendo.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 8 minut temu, messer33 napisał(a):Czy fan STAR WARS @Pierre Deck czeka na tego sztosa?? Czy gra poza radarem jako iż omija nadkonsolę Nintendo.Omijam. Czekam na wyscigi
Opublikowano 25 sierpnia25 sie 21 minut temu, Boomcio napisał(a):Ależ będzie ogrywane...Kurde szkoda. Myślałem, że w tę grę trochę pograsz, a nie porzucisz po 2h jak wszystkie gry w które grasz...
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Bumciak złożyłeś już zamówienie na to GIERDAJŁO czy się obudzisz w piątek?
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Godzinę temu, messer33 napisał(a):Bumciak złożyłeś już zamówienie na to GIERDAJŁO czy się obudzisz w piątek? Tak, odbiór w czwartek mam.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Xcom z dobrą fabułą na licencji SW. Wystarczający komentarz, PPE na CZERWONOOO, lecimy xD.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Świetne oceny i to od EA. Ale priorytet u mnie będzie miał The Blood of Dawnwalker, a Zero Company poczeka na pierwszą większą promocję.