August 11Aug 11 A potem 4, 17 i dwie 24 Zapowiada się ten SW taktyk zajebiście, a później październik i kozak kurwa wyścigi też SW.
August 11Aug 11 6 godzin temu, devilbot napisał(a):Podoba Ci się art style?Lubię turówki. Lubię to uniwersum. Dawno nic dobrego nie ogrywałem w tym gatunku.
August 17Aug 17 Trofki wjechały, jest najwyższy + beskar (zapewne odpowiednik ironmana), także będzie co robić.https://psnprofiles.com/trophies/42589-star-wars-zero-company
August 23Aug 23 Czy fan STAR WARS @Pierre Deck czeka na tego sztosa?? Czy gra poza radarem jako iż omija nadkonsolę Nintendo.
August 23Aug 23 8 minut temu, messer33 napisał(a):Czy fan STAR WARS @Pierre Deck czeka na tego sztosa?? Czy gra poza radarem jako iż omija nadkonsolę Nintendo.Omijam. Czekam na wyscigi
August 25Aug 25 21 minut temu, Boomcio napisał(a):Ależ będzie ogrywane...Kurde szkoda. Myślałem, że w tę grę trochę pograsz, a nie porzucisz po 2h jak wszystkie gry w które grasz...
August 25Aug 25 Godzinę temu, messer33 napisał(a):Bumciak złożyłeś już zamówienie na to GIERDAJŁO czy się obudzisz w piątek? Tak, odbiór w czwartek mam.
August 26Aug 26 Xcom z dobrą fabułą na licencji SW. Wystarczający komentarz, PPE na CZERWONOOO, lecimy xD.
August 26Aug 26 Świetne oceny i to od EA. Ale priorytet u mnie będzie miał The Blood of Dawnwalker, a Zero Company poczeka na pierwszą większą promocję.