Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 39 minut temu, Patapon napisał(a):Mi trochę później brakowało bo z 40 naboi poszło w kucharza i dalej nie chciał paść. Dopiero Leonem go położyłem i się zastanawiam czy Grace da się to wogóle zrobić.Wystarczy się zakraść i załatwić go na hita injectorem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Patapon napisał(a):Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?Ulepszenie zdrowia nie liczy się jako uleczenie ;) Też użyłem i wszystko git.Jak coś to podczas gry w menu 'Wyzwania' możesz podglądnąć status, czy się uleczyłeś, czy nie. Przy wyzwaniu 'Demon prędkości' możesz też zobaczyć jaki masz czas.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Właśnie zobaczyłem przypadkiem, że w wyzwaniach pokazuje użyto 0 razy.
Opublikowano 45 minut temu45 min 2 godziny temu, Josh napisał(a):Crafting panie Ferdku. Możesz sobie stworzyć pociski albo to serum, które instakilluje każdego zombiaka.Gdy oblokowalem crafting to moja sytuacja z amunicja sie znacznie poprawila. A gram w trybie klasycznym, wiec czesc zasobow idzie na tusz do maszyny. Choc nadal jak to w horrorach oszczedzam, a zombiaki oczywiscie zabijam celujac w glowe. W zyciu mi do glowy nie przyszlo by Grace kucharza atakowac. Edytowane 45 minut temu45 min przez Lukas_AT