Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Forumowicze nienawidzący RE0 (bo nie ma skrzyneczki) widzący jak ktoś wstawia tę część na 1 miejsce
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. RE0 zajebista czesc. Jedna z ciekawszych odslon z ta mechanika przeskakiwania miedzy postaciami
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tylko pytam bo to ciekawy wybór, chociaż Uki komputerowiec to może wgrał sobie moda na skrzyneczki jak człowiek i normalnie wyglądającą Rebeke
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 53 minuty temu, Josh napisał(a):Na normalu ten trik jest bardzo łatwy do wykonania, ale na obłędzie masz tylko ułamek sekundy, żeby się obrócić i zabrać śrubokręt, ci ludzie raczej ćwiczyli to więcej niż kilka razy.Ja to próbowałem robić na każulu jak robiłem przejście poniżej 4hStreamableWatch SnapInsta.to_AQO7nyg5QfmAAQUy6M1giTqRNM5TR6eMH7vn0e...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 30 minut temu, Pupcio napisał(a):Tylko pytam bo to ciekawy wybór, chociaż Uki komputerowiec to może wgrał sobie moda na skrzyneczki jak człowiek i normalnie wyglądającą RebekeNormalnie wyglądająca czyli jak?Co do najnowszej części - Dla mnie gdyby cała gra była na poziomie pierwszej połowy to byłoby easy top3, tak to gdzieś poza top5.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten text o nie trafieniu żadnych vitals to już sie powoli staje większym memem, niż Chris walący w kamień pięściami. Oni w tym Capcomie zawsze muszą pod koniec każdego Residenta zarzucać jakieś kretynizmy.
Opublikowano 55 minut temu55 min 8 minut temu, XM. napisał(a):Normalnie wyglądająca czyli jak?Co do najnowszej części - Dla mnie gdyby cała gra była na poziomie pierwszej połowy to byłoby easy top3, tak to gdzieś poza top5.Przywraca jej ryjec z gamecuba. W remasterze wygląda jakby uciekła z półki lalek Seby