Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No nie wygląda mi to jakoś tak super dobrze. Troche mam wrazenie ze walka będzie przypominać Mortala miksowanego z DBFZ.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wygląda średnio. Omni-Man w MK1 pokazał jak to mogło wyglądać. Ale sprawdzę z ciekawości.Nie zmienia to faktu, że jak ten trailer się zaczął to mi dygnął na myśl że to jakiś single playerek tpp.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Sama animacja i styl graficzny zajebiste, ale jak wjechał gameplay to zajebało mobilką jak skurwensyn.Te animacje sztywne, niczym w jakimś Injustice, koło tego marvelowego Fighting Souls to nawet nie leżało.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Co ciekawe, jedną z osób odpowiedzialnych za system gry jest znany ze sceny Tekkena Rip.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. To dziwne bo akurat system walki na pierwszy rzut oka przypomina dużo bardziej Killer Instinct - tj. ciosy bez powera i kombosy na 80 hitów które zapewne ledwo co zabierają. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Observer