Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No nie wygląda mi to jakoś tak super dobrze. Troche mam wrazenie ze walka będzie przypominać Mortala miksowanego z DBFZ.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wygląda średnio. Omni-Man w MK1 pokazał jak to mogło wyglądać. Ale sprawdzę z ciekawości.Nie zmienia to faktu, że jak ten trailer się zaczął to mi dygnął na myśl że to jakiś single playerek tpp.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Sama animacja i styl graficzny zajebiste, ale jak wjechał gameplay to zajebało mobilką jak skurwensyn.Te animacje sztywne, niczym w jakimś Injustice, koło tego marvelowego Fighting Souls to nawet nie leżało.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Co ciekawe, jedną z osób odpowiedzialnych za system gry jest znany ze sceny Tekkena Rip.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. To dziwne bo akurat system walki na pierwszy rzut oka przypomina dużo bardziej Killer Instinct - tj. ciosy bez powera i kombosy na 80 hitów które zapewne ledwo co zabierają. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Observer
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, Wredny napisał(a):Sama animacja i styl graficzny zajebiste, ale jak wjechał gameplay to zajebało mobilką jak skurwensyn.Te animacje sztywne, niczym w jakimś Injustice, koło tego marvelowego Fighting Souls to nawet nie leżało.Bez kitu, jak gra na telefon
Opublikowano 40 minut temu40 min 9 hours ago, Observer said:To dziwne bo akurat system walki na pierwszy rzut oka przypomina dużo bardziej Killer Instinct - tj. ciosy bez powera i kombosy na 80 hitów które zapewne ledwo co zabierają.Ten zespół w dużej mierze tworzą ludzie od KI właśnie, nawet się tym chwalą w opisie na Steamie.
Opublikowano 29 minut temu29 min A no to wszystko jasne. Mi to nigdy nie siedziało, ja tam wolę jak Death Fist wchodzi na counterze albo Zangief robi od spd i schodzi 1/3 paska, a nie że klepiesz kombosa na 50 hitów żeby zabrać 15% energii.