Opublikowano 8 czerwca8 cze Nie krzywdź tej gry tematem w tym martwym kąciku. Super Meat Boy kocham, skończyłem dwa razy, z oba OSTami. Oczywiście ten oryginalny jest 1000000 razy lepszy. SM Forever był ok.Dawajcie mi to.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Najlepsza gra z pokazu Xboxa. Nigdy nie grałem w pierwowzór, ale to ogram na pewno. Kipi świetną zabawą.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Wygląda absolutnie fantastycznie. Bardziej to taki hardcorowy Astro Bot albo Mario 3D World niż Odyseja czy Spyro. Tak czy siak bardzo mocno czekam
Opublikowano 20 czerwca20 cze Autor W dniu 8.06.2025 o 21:18, Figaro napisał(a):Nie krzywdź tej gry tematem w tym martwym kąciku.(...)Nie ja ustalam zasady, kolego. Inne gry też nie mają lekko - taka nowa Virtua Fighter w kąciku bijatyk w niszowym (obecnie) dziale VF. Jesteś fanem - udzielaj się. Na otarcie łez: Edytowane 20 czerwca20 cze przez Sylvan Wielki