Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie no, te modele potworasów i animacje, ale sztos. Za długo z tym lutym
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 godzin temu, Suavek napisał(a):To jest jej og głos? O jenysiu moje uszy
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):To jest jej og głos? O jenysiu moje uszy Tak. A co, wolisz bezduszny dubbing w którym wszystkie baby brzmią tak samo?Golden Jap VA
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak już wspomniałem nie miałem wyboru. P3 fes grany na ps3- brak wyboru. Person 4 goldi na vicie brak wyboru. Person 5 grałem kilkanaście dni przed premierą a patch z japońskimi głosami wjechał na premiere xD dopiero teraz remake trójki mi sie udało po japońsku xD no ale sie nie zgodze na obrażanie dublażu w personkach bo jest zwyczajnie świetny, pozdrawiam