Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 59 minut temu, Suavek napisał(a):W Amazonie UK i US są pre-ordery na edycję Steelbook oraz kolekcjonerkę na wszystkie platformy, także PC.Mam nadzieję, że wkrótce w rodzimych sklepach również będą dostępne.Na amazonie niby jeszcze jakieś karty dają jak ktoś jest karto fagiem Bierzesz kolekcjonerke z lalką Suavek czy tylko steela?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zgaduję, że te karty to będą w każdym pudełku, nie na wyłączność. W ogóle tak sprawdziłem na stronie Amazon UK to Country of Origin wersji PC jest wpisane Poland. Ciekawe.Kolekcjonerka mi się nie podoba. Same pierdoły. A jeśli to będzie podobne do EK P3R, to figurka będzie kiepskiej jakości, a artbook nieszczególny. Dlatego biorę Steelbook jak będzie, a w ostateczności zwykłe pudła.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja tam wziąłem Steela lokalnie niestety z nie smakiem na Xboxa, kiedy to ma wyjść na S2.