Opublikowano 19 czerwca 20251 r Także tego Ninja Gaiden: Ragebound 31 lipca 2025Demo na Steam - POLECAM!I na koniec GENIALNY soundtrack!Zapraszam do dyskusji - gierka zapowiada się kozacko, a rok Ninja nabiera rumieńców!
Opublikowano 29 lipca 20251 r Obejrzałem ten trailer raz jeszcze, niesamowicie to wygląda, ale duża w tym zasługa developera - Blasphemous 2 wciąż uważam, że ścisłą czołówkę tej generacji i absolutnie topowego przedstawiciela gatunku metroidvanii.Liczę, że NG:R również dostarczy, a na koniec cudowny finał w postaci NG4. Nie kolejny osrany soulslike, chiński reskin bez daty premiery, a pełnokrwisty slasher z pięknym rodowodem. Koń jest zdecydowanie z Vallony.
Opublikowano 29 lipca 20251 r Dobrze, że NG: Ragebound to nie metroidvania. Uwielbiam gatunek, ale po NG w 2D spodziewam się szybkiego sidescrollera z podziałem na levele, jak za dawnych gaidenów Nadal nie można preorderka zrobić na PSS, ciekawe jaka cenka.
Opublikowano 29 lipca 20251 r 3 godziny temu, Szermac napisał(a):Dobrze, że NG: Ragebound to nie metroidvania.Nigdzie nie napisałem, że jest.
Opublikowano 30 lipca 20251 r 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):A szermi nigdzie nie napisał, że Ty napisałeś, że NGR to metroidvania Sklaunował mnie i nawiązał do fragmentu do metroidvanii więc do tego piłem. No nic, to już jutro.Oczywiście nie odpalę, bo jestem na wyjeździe znowu hehe
Opublikowano 30 lipca 20251 r Sklaunowałem za co innego, z tą metroidvanią to faktycznie bez związku z Tobaą, tylko tak o se napomknąłem ;)No już jutro. Odpalać sprzedaż, a nie!
Opublikowano 30 lipca 20251 r Jest bardzo dobrze. Z minusów wyczytałem - mała różnorodność przeciwników, krótka kampania (5 godzin) i recykling bossów
Opublikowano 30 lipca 20251 r Ciekawi mnie framerate tej gry na Switchu 2, jeśli będzie 30fps jak na poprzedniku to trzeba brać gdziekolwiek indziej.
Opublikowano 30 lipca 20251 r Może by jednak człowiek postał, liczyłem na dłuższą grę trochę i recykling jeszcze ?
Opublikowano 31 lipca 20251 r Macie możliwość zakupu? Niby premiera dzisiaj, a ja w aplikacji mogę tylko dodać do listy życzeń.
Opublikowano 31 lipca 20251 r O 17 sobie kupisz, Dotemu nie robi preorderów na cyfrę.Wiedziałem czego się spodziewać po demie, ale kurna albo ja nie umiem grać w takie 2D platformoakcyjniaki albo ta gra jest kurła ciężka. Ginę często jak szmata, jest feeling serii
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Gra jest łatwa jeśli chodzi o normalne ukończenie, natomiast zrobienie rangi "S" i niektórych wyzwań wymaga powtarzania etapów w celu zapoznania się z nimi.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Dla mnie z kolei łatwa jest w tym sensie, że za śmierć nie ma większych konsekwencji, ale moment-to-moment gameplay potrafi zrobić się ciężki i wymagający. Skończyć skończę, ale chyba S-ranki trzeba będzie sobie odpuścić, bo to nie na mojego skilla. Ale gierka jest zajebista, platforming jest precyzyjny, walka szybka i mięsista, OST daje miło po uszach, pixel art jest śliczny. Za stówkę to dobry deal i bardzo dobra giereczka na przekąszenie przed daniem głównym w październiku.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Jak wyżej. Świetna giereczka, praktycznie pod każdym względem. Nie jestem wielkim fanem gatunku w sumie, a przy NG bawię się wybornie. Polecanko fest.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Porażka, nie wygląda to lepiej niż boski Blasphemous 2, a śmiga w połowie jego klatek.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Nie no wkurwia to powoli.... Sorry ale to nie jest gra, w którą chciałbym grac na dużej konsoli :/
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Też chciałem łyknąć sobie na Switcha bo idealnie pasuje ten tytuł pod handhelda ale przy takiej dynamice rozgrywki to sorki memorki, ja nie widzę tego w połowie klatkażu.
Opublikowano 1 sierpnia 20251 r Nie, wystarczy komputer z przepotężną grafiką Intel UHD630 do gry w 60 klatkach Nie wiem co tam się z tym portem na Switcha odnindżagajdeniło, ale słabo, słabiutko.