Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden: Ragebound

Featured Replies

Opublikowano

Także tego

Ninja Gaiden: Ragebound 31 lipca 2025

Demo na Steam - POLECAM!

I na koniec GENIALNY soundtrack!

Zapraszam do dyskusji - gierka zapowiada się kozacko, a rok Ninja nabiera rumieńców!

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bzduras
    Bzduras

Tak, 30 klatek na S1 i S2.

• Wczoraj udało się dojść do drugiego bossa. Jest Pięknie!

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Obejrzałem ten trailer raz jeszcze, niesamowicie to wygląda, ale duża w tym zasługa developera - Blasphemous 2 wciąż uważam, że ścisłą czołówkę tej generacji i absolutnie topowego przedstawiciela gatu

Opublikowano

Obejrzałem ten trailer raz jeszcze, niesamowicie to wygląda, ale duża w tym zasługa developera - Blasphemous 2 wciąż uważam, że ścisłą czołówkę tej generacji i absolutnie topowego przedstawiciela gatunku metroidvanii.

Liczę, że NG:R również dostarczy, a na koniec cudowny finał w postaci NG4. fsg Nie kolejny osrany soulslike, chiński reskin bez daty premiery, a pełnokrwisty slasher z pięknym rodowodem.

Koń jest zdecydowanie z Vallony.

Opublikowano

Dobrze, że NG: Ragebound to nie metroidvania. Uwielbiam gatunek, ale po NG w 2D spodziewam się szybkiego sidescrollera z podziałem na levele, jak za dawnych gaidenów D

Nadal nie można preorderka zrobić na PSS, ciekawe jaka cenka.

Opublikowano

A szermi nigdzie nie napisał, że Ty napisałeś, że NGR to metroidvania reggie

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

A szermi nigdzie nie napisał, że Ty napisałeś, że NGR to metroidvania reggie

Sklaunował mnie i nawiązał do fragmentu do metroidvanii więc do tego piłem. No nic, to już jutro.

Oczywiście nie odpalę, bo jestem na wyjeździe znowu hehe

Opublikowano

Sklaunowałem za co innego, z tą metroidvanią to faktycznie bez związku z Tobaą, tylko tak o se napomknąłem ;)

No już jutro. Odpalać sprzedaż, a nie!

Opublikowano

rggthht.jpg

Jest bardzo dobrze. Z minusów wyczytałem - mała różnorodność przeciwników, krótka kampania (5 godzin) i recykling bossów

Opublikowano

Ciekawi mnie framerate tej gry na Switchu 2, jeśli będzie 30fps jak na poprzedniku to trzeba brać gdziekolwiek indziej.

Opublikowano

Może by jednak człowiek postał, liczyłem na dłuższą grę trochę i recykling jeszcze ?

Opublikowano

Macie możliwość zakupu? Niby premiera dzisiaj, a ja w aplikacji mogę tylko dodać do listy życzeń.

Opublikowano

O 17 sobie kupisz, Dotemu nie robi preorderów na cyfrę.

Wiedziałem czego się spodziewać po demie, ale kurna albo ja nie umiem grać w takie 2D platformoakcyjniaki albo ta gra jest kurła ciężka. Ginę często jak szmata, jest feeling serii cool

Opublikowano

Gra jest łatwa jeśli chodzi o normalne ukończenie, natomiast zrobienie rangi "S" i niektórych wyzwań wymaga powtarzania etapów w celu zapoznania się z nimi.

Opublikowano

Dla mnie z kolei łatwa jest w tym sensie, że za śmierć nie ma większych konsekwencji, ale moment-to-moment gameplay potrafi zrobić się ciężki i wymagający. Skończyć skończę, ale chyba S-ranki trzeba będzie sobie odpuścić, bo to nie na mojego skilla. Ale gierka jest zajebista, platforming jest precyzyjny, walka szybka i mięsista, OST daje miło po uszach, pixel art jest śliczny. Za stówkę to dobry deal i bardzo dobra giereczka na przekąszenie przed daniem głównym w październiku.

Opublikowano

Jak wyżej. Świetna giereczka, praktycznie pod każdym względem. Nie jestem wielkim fanem gatunku w sumie, a przy NG bawię się wybornie. Polecanko fest.

Opublikowano

Nie no wkurwia to powoli.... Sorry ale to nie jest gra, w którą chciałbym grac na dużej konsoli :/

Opublikowano

Też chciałem łyknąć sobie na Switcha bo idealnie pasuje ten tytuł pod handhelda ale przy takiej dynamice rozgrywki to sorki memorki, ja nie widzę tego w połowie klatkażu.

Opublikowano

Nie, wystarczy komputer z przepotężną grafiką Intel UHD630 do gry w 60 klatkach boomer Nie wiem co tam się z tym portem na Switcha odnindżagajdeniło, ale słabo, słabiutko.