Opublikowano 1 sierpnia1 sie Autor Zainteresowanie na poziomie Arcade tak jak widzę po sprzedaży. PC, PS3 czy SNES szybciej dobijały do 1000 egz., ale też miały nieco intensywniejsze promo na starcie, przy Xboksie bardziej celujemy w sierpień. Natomiast też bez zaskoczeń, nie zakładałem, że to będzie pułap PC czy PS3.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie To już ostatni special w tym roku, a bodaj w grudniu ma być kolejny książkowy?
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Autor Za pierwszym razem nie zauważyłeś... @grzybiarz czy to już ten wiek...?
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Nie no, Grzybiarz 69 lat to chyba jeszcze nie ma. Chyba.A tak poza tym to zapowiada się, że będę miał dwie limitowane okładki. Taką, których będzie aż 400 i prawdziwie rzadki rarytas z Conkerem.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie 10 minut temu, Perez napisał(a):Za pierwszym razem nie zauważyłeś... @grzybiarz czy to już ten wiek...?Dopiero dzisiaj widzę te posty… jakoś musiało mi umknąć, ale to już wiek nie ten :/
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Autor 25 minut temu, Kmiot napisał(a):Nie no, Grzybiarz 69 lat to chyba jeszcze nie ma.Chyba.A tak poza tym to zapowiada się, że będę miał dwie limitowane okładki. Taką, których będzie aż 400 i prawdziwie rzadki rarytas z Conkerem.Limitowana prawdziwie limitowana, Conker to zaraz będzie wyskakiwał z lodówki, tfu, znaczy Empiku ;)
Opublikowano 1 sierpnia1 sie 24 minutes ago, Kmiot said:Nie no, Grzybiarz 69 lat to chyba jeszcze nie ma.Chyba.A tak poza tym to zapowiada się, że będę miał dwie limitowane okładki. Taką, których będzie aż 400 i prawdziwie rzadki rarytas z Conkerem.Chyba trzeba zmniejszyć ilość limitek haha. Chyba przy każdym wydaniu są okładki których poszło mniej niż limitki.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Na chwilę obecną faktycznie tak to wygląda, 40% sprzedanych wydań to cały nakład limitek.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Ciekawe czy jakby całe wydanie było limitowane na powiedzmy 10k sztuk to też by się tak szybko wyprzedało
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Autor 26 minut temu, Mari4n napisał(a):Ciekawe czy jakby całe wydanie było limitowane na powiedzmy 10k sztuk to też by się tak szybko wyprzedało Hmm… ;)
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Drodzy Czytelnicy, miło nam poinformować, że pod kątem zawartości nadchodzący Xbox Extreme mamy już gotowy. Ostatnie teksty już spłynęły i trafiły do korekty. Większość wydania jest już złożona i z końcem sierpnia lecimy do druku
Opublikowano sobota o 19:575 dni W końcu xkloc. Pamiętam na emigracji jak zagrywałem The Warriors czy Forzę po nocach i bez spanka do roboty okna składać się popindalało. Plus książeczka o SH i humorek gitówa.
Opublikowano niedziela o 08:574 dni Autor Kilka świeżutki wizuali z nadchodzącego specjala o Xboksie. Na liczniku 1200 egz., jeszcze 3 tygodnie przedsprzedaży i potem gdzieś od połowy września wysyłki :)
Opublikowano niedziela o 10:404 dni 1 godzinę temu, Perez napisał(a):Kilka świeżutki wizuali z nadchodzącego specjala o Xboksie. Na liczniku 1200 egz., jeszcze 3 tygodnie przedsprzedaży i potem gdzieś od połowy września wysyłki :)Aż się cofnąłem trochę w czasie i z tego co widziałem, to mniej więcej w tym samym okresie snes extreme miał sprzedanych około 1600 egzemplarzy. Tak się baliście tego nintendo, a tu jednak xbox póki co gorsze liczby wyciąga ;p
Opublikowano niedziela o 10:584 dni Autor A tam się baliśmy, Roger przeżywał ;) Xbox na razie przeciętnie, ale też bez zaskoczeń dla mnie osobiście. Natomiast tradycyjnie - maraton, a nie sprint, więc będzie sobie kapało. Chociaż Arcade miało podobnie - też było w okresie wakacyjnym i też szło średnio, a finalnie już dodruk był, bo jesienią-zimą wystrzeliło.