Opublikowano wtorek o 09:024 dni 1 minutę temu, Whisker napisał(a):Pod klubem jest jakiś większy parking czy lepiej fure zostawić pod hotelem?No jest tam oldskulowo :D Miejsca sporo, ale no jakiś wybitny parking to to nie jest. Spoiler
Opublikowano wtorek o 09:034 dni Jak ktoś będzie chciał przejechać w okolicach stadionu narodowego to mogą być utrudniania bo w sobotę 6 jest nocny półmaraton i lepiej sobie wcześniej trasę sprawdzić.
Opublikowano wtorek o 10:054 dni Jest literówka, ComPo a nie ComBo xd Wiadomo o której godzinie startują turnieje?
Opublikowano wtorek o 10:114 dni Godzinę temu, Perez napisał(a):No jest tam oldskulowo :D Miejsca sporo, ale no jakiś wybitny parking to to nie jest.SpoilerDobra ;) i tak zostajemy na noc to dojedziemy tam uberem (hotel 3km tylko )Dobra rozpiska :)
Opublikowano wtorek o 10:544 dni 47 minut temu, łom napisał(a):Jest literówka, ComPo a nie ComBo xd Wiadomo o której godzinie startują turnieje?Wiesz co, to jest ciekawe z tą nazwą, bo ja to konsultowałem nawet ze Ścierą :D Roger to zapisywał Krazy Combo, Compo, Compos, i jeszcze w wersji z Crazy. To w końcu Ściery podpytywałem i mówi, że Crazy Combo, aaale "nazwę wymyślił chyba Aju albo HIV", więc też różnie może być :D
Opublikowano wtorek o 10:584 dni Teraz, Perez napisał(a):Wiesz co, to jest ciekawe z tą nazwą, bo ja to konsultowałem nawet ze Ścierą :D Roger to zapisywał Krazy Combo, Compo, Compos, i jeszcze w wersji z Crazy. To w końcu Ściery podpytywałem i mówi, że Crazy Combo, aaale "nazwę wymyślił chyba Aju albo HIV", więc też różnie może być :DNa 100% Compo bo to ze sceny Amigowej się wywodzi
Opublikowano wtorek o 10:594 dni A widzisz, no to wreszcie zagadka rozwiązana :) Dzięki, fixniemy, bo ten plakat też pójdzie do druku docelowo i zawiśnie w klubie.
Opublikowano wtorek o 11:444 dni Kto byl najwiekszym koksem w PES5? W szóstce to wiadomo, że adriano walił z czuba i wpadało z połowy boiska, a tutaj nie pamiętam
Opublikowano wtorek o 20:144 dni Dostałem info że jak będę miał jeszcze jakieś stare fotki z Extreme Party 5, mam oznaczyć @Piechota , więc tak robię ;)jTe 3 znajdowały się w oddzielnym folderze.A te są z kolejnego Folderu.To wszystko co posiadam. A jako bonus dorzucam screenshot internetowego chatu PSX Extreme, żeby niektórym poruszyć nieco receptory nostalgiczne.
Opublikowano środa o 07:403 dni Jak tak na wspominki to tu shot z EP3 (ocenzurowane pod PG13) to co nie poszlo do druku ;):
Opublikowano środa o 11:193 dni On 8/15/2025 at 11:48 AM, Nox86 said:Ja się wybieram z okolic Mikołowa. Także jak aktualne to jestem za zebraniem się w ekipie.Zdecydowałem że jednak jadę pociągiem. 11:11 z Katowic
Opublikowano środa o 11:233 dni A te turnieje w PES'a, Tekkena, itp. to o której startują? Bo z rozpiski to jednoznacznie nie wynika.
Opublikowano środa o 11:343 dni 10 minut temu, OldMuffin napisał(a):A te turnieje w PES'a, Tekkena, itp. to o której startują? Bo z rozpiski to jednoznacznie nie wynika.Zapisy chcemy odpalić online w przyszłym tygodniu, aby nie zostawiać tego na samą imprezę (ale oczywiście będzie można się dopisać). Natomiast start pewnie wyjdzie ok. 18.00. Od 17.00 wejście, na spokojnie aby każdy wbił, dopisał się/potwierdził i wtedy można odpalać.
Opublikowano środa o 15:083 dni Cześć, mam dwa pytania.Czy Gamera będzie wyczytywał z karteczki oraz czy Hiv się tym razem pojawi czy oleje jak kilka poprzednich imprez?
Opublikowano środa o 18:143 dni Co jak co ale HIVa chciałem poznać od początku czytania magazynu. Szkoda że nie udało się go ściągnąć.
Opublikowano środa o 18:153 dni @Konsolite Jako że swoją obecność zadeklarowali Kali i Mutti to może mini turniej w Tekkena 3 na wyłonienie kto jest największą lamą bijatykową w redakcji?
Opublikowano środa o 18:283 dni 13 minut temu, Eskimos napisał(a):Co jak co ale HIVa chciałem poznać od początku czytania magazynu. Szkoda że nie udało się go ściągnąć.Eee tam, byś tylko żałował. Poznałem, wiem, co mówię ;)
Opublikowano czwartek o 06:482 dni 12 godzin temu, łom napisał(a):@Konsolite Jako że swoją obecność zadeklarowali Kali i Mutti to może mini turniej w Tekkena 3 na wyłonienie kto jest największą lamą bijatykową w redakcji? W Guilty Gear ;)
Opublikowano czwartek o 11:082 dni O Rozenku już w sumie było, ale jeszcze wjechało zapro. Potwierdzone też 4 TV od Samsunga (3x 65 cali i 1x 55 cali, do których podłączymy PS5). https://www.facebook.com/reel/2194028661100354