Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Whisker napisał(a):Pod klubem jest jakiś większy parking czy lepiej fure zostawić pod hotelem?No jest tam oldskulowo :D Miejsca sporo, ale no jakiś wybitny parking to to nie jest. Spoiler
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak ktoś będzie chciał przejechać w okolicach stadionu narodowego to mogą być utrudniania bo w sobotę 6 jest nocny półmaraton i lepiej sobie wcześniej trasę sprawdzić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jest literówka, ComPo a nie ComBo xd Wiadomo o której godzinie startują turnieje?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Perez napisał(a):No jest tam oldskulowo :D Miejsca sporo, ale no jakiś wybitny parking to to nie jest.SpoilerDobra ;) i tak zostajemy na noc to dojedziemy tam uberem (hotel 3km tylko )Dobra rozpiska :)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 47 minut temu, łom napisał(a):Jest literówka, ComPo a nie ComBo xd Wiadomo o której godzinie startują turnieje?Wiesz co, to jest ciekawe z tą nazwą, bo ja to konsultowałem nawet ze Ścierą :D Roger to zapisywał Krazy Combo, Compo, Compos, i jeszcze w wersji z Crazy. To w końcu Ściery podpytywałem i mówi, że Crazy Combo, aaale "nazwę wymyślił chyba Aju albo HIV", więc też różnie może być :D
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Perez napisał(a):Wiesz co, to jest ciekawe z tą nazwą, bo ja to konsultowałem nawet ze Ścierą :D Roger to zapisywał Krazy Combo, Compo, Compos, i jeszcze w wersji z Crazy. To w końcu Ściery podpytywałem i mówi, że Crazy Combo, aaale "nazwę wymyślił chyba Aju albo HIV", więc też różnie może być :DNa 100% Compo bo to ze sceny Amigowej się wywodzi
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A widzisz, no to wreszcie zagadka rozwiązana :) Dzięki, fixniemy, bo ten plakat też pójdzie do druku docelowo i zawiśnie w klubie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kto byl najwiekszym koksem w PES5? W szóstce to wiadomo, że adriano walił z czuba i wpadało z połowy boiska, a tutaj nie pamiętam