Opublikowano czwartek o 16:095 dni Autor 49 minut temu, Czoperrr napisał(a):Będzie jakiś artykuł o GOG czy to tylko reklama?Będzie, partnerski co prawda, ale sporo o poczatkach i chocby GOG Preservation Program. Coś jak bylo w styczniu z House Flipperem.
Opublikowano czwartek o 16:385 dni 29 minutes ago, Perez said:Będzie, partnerski co prawda, ale sporo o poczatkach i chocby GOG Preservation Program. Coś jak bylo w styczniu z House Flipperem.Spoko. Dobre rzeczy trzeba nagłaśniać.
Opublikowano niedziela o 14:132 dni W dniu 28.08.2025 o 16:12, Shen napisał(a):Kubica widzę się wziął za jedną z bardziej nielubianych odsłon Final Fantasy.Piąta część jest wymieniana za szóstą i siódmą w czołówce serii.
Opublikowano niedziela o 15:202 dni Autor 22 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Jakie embargo macie najwcześniejsze? Tzn na którego września?Do 3.09 trzeba poczekać, stąd wyjątkowo wysyłki do paczkomatów właśnie 3.09, żeby na 4.09 na dzień premiery był już numer. PDF wleci wieczorem 3.09.
Opublikowano niedziela o 20:432 dni 5 godzin temu, Perez napisał(a):Do 3.09 trzeba poczekać, stąd wyjątkowo wysyłki do paczkomatów właśnie 3.09, żeby na 4.09 na dzień premiery był już numer. PDF wleci wieczorem 3.09.Kto recenzuje Cronosa? Komodo?
Opublikowano niedziela o 21:082 dni Nie mogliście inpostem wysłać we wtorek? Poczta też może w środę rano dostarczyć komuś numer.
Opublikowano niedziela o 21:192 dni Autor 35 minut temu, Pix napisał(a):Kto recenzuje Cronosa? Komodo?Butcher11 minut temu, PiotrekP napisał(a):Nie mogliście inpostem wysłać we wtorek? Poczta też może w środę rano dostarczyć komuś numer.Poczta mniej pewna :) InPost jak wyjdzie we wtorek to na 99 proc. wszystkie w srode beda. Uwierz, ja tez nie jestem fanem takich manewrow, ale czasami tak wyjdzie. Tyle plus, ze bez przesuwania premiery kioskowej, bo kiedys i tak bywalo.
Opublikowano wczoraj o 09:52 1 dzień Autor Powoli ruszam z pakowaniem. Sroda wysylki paczkomaty i wieczorkiem PDF tez wleci.
Opublikowano wczoraj o 10:47 1 dzień kurde nigdy nie czepiam się okładki (albo rzadko kiedy) bo najważniejsze, że nowy numer jest ale ta okładka to potwór okrutny bella ramsey wśród okładek
Opublikowano wczoraj o 11:08 1 dzień Autor 20 minut temu, Słupek napisał(a):kurde nigdy nie czepiam się okładki (albo rzadko kiedy) bo najważniejsze, że nowy numer jest ale ta okładka to potwór okrutny bella ramsey wśród okładekKurczę, trochę zaskoczony jestem, bo oczywko te sprzętowe to zawsze (no, prawie zawsze) słabiej wypadają od tych z postaciami, ale tu naprawdę wydaje mi się, że to naaawet jakoś wygląda. No ale na pocieszenie - jak obrócisz numer będzie druga, może lepiej przypasuje :D
Opublikowano wczoraj o 13:10 1 dzień 2 godziny temu, Perez napisał(a):ale tu naprawdę wydaje mi się, że to naaawet jakoś wygląda.Powiedziało Sony przed wydaniem Concorda