Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ja też wziąłem z Empiku, bo nie zdążyłem u Dejwa bożego. Jaram się tą grą, bo TH to jedna z najlepszych gier na Switcha była i uwielbiam tamto lore.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jeszcze S2 nie mam, bo czekam przynajmniej na tą rewizję z wymienną baterią, ale preordera na kolekcjonerkę złożyłem. Przy Three Houses bawiłem się doskonale, no i ta muzyka. Tutaj czuję podobny vibe.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 51 minut temu, chrno-x napisał(a):Jeszcze S2 nie mam, bo czekam przynajmniej na tą rewizję z wymienną baterią, ale preordera na kolekcjonerkę złożyłem. Przy Three Houses bawiłem się doskonale, no i ta muzyka. Tutaj czuję podobny vibe.Oby, też tak czuje. Bo jak wyjdzie z tego Engage to się człowiek załamie.Btw tu nie będzie avatara?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wydaje się, że centralna anielska postać, wg artbooka o imieniu Eshmel przy wyborze obu płci, to Avatar. Nawet wygląd ma jakby podobny jak Byleth.Jego rola nie jest jasna, jak wiele rzeczy nadal. Materiały mówią, że kontrolujemy "Caia i innych", czyli zdaje się że jednego z 4 tych lordów do wyboru. Nie widać, by Eshmel był postacią, jaką się steruje.