Opublikowano 20 września20 wrz 13 godzin temu, Badus napisał(a):Przy okazji pojawiajacego się tematu co do kiepskiej jakości grafik na okładki, co daje ostatecznie kiepski efekt, dwa zapytania.Póbowaliście bawić sie AI upscalingiem? Daje to jakieś sensowne efekty?Jeżeli z oficjalnymi artami słabo do druku, to nie myśleliście by sięgnąć po jakieś fan-arty? Czy na przeszkodzie stoją kwestie prawne (o finansowych nawet nie wspominam )?AI - nie próbowaliśmy wczesniej, ale teraz podziałamy, bo do GB też niektore grafy „takie se” - zobaczymy, co da się zrobić. Co do fanowskich - raczej szukamy oficjalnych graf, ale gdyby był jakiś pomysł z fanowskich i można było kupić w sensownej cenie to jest to do zrobienia.7 godzin temu, Shen napisał(a):Byle nie pikachu, tylko prawilne red blue, albo red greenW mniejszości jesteś, Pikachu wygrywa :P
Opublikowano 20 września20 wrz Autor Pikachu jest dla normików co się dowiedzieli o pokemonach z anime i chipsówTak powinny wyglądać okładki.albo grafika z japońskiego poradnika
Opublikowano 20 września20 wrz Mi tam wszystko jedno, bo jak z xboxem- wziąłem SC, bo najbardziej spójna mi się wydawała.
Opublikowano 20 września20 wrz Z tego co pamietam to właśnie red/blue bylo najbardziej popularnym w naszym kraju kadrizdzem. Oraz te dwie wersje to byly te prawilne bo yellow to byla wersja specjalna, która wyszła rok późniejPokémon Red Version and Pokémon Blue Version are 1996 role-playing video games (RPGs) developed by Game Freak and published by Nintendo for the Game Boy. They are the first installments of the Pokémon video game series, and were first released in Japan as Pocket Monsters Red[a] and Pocket Monsters Green,[b] followed by the special edition Pocket Monsters Blue[c] later that year. The games were released internationally in 1998 and 1999 as Pokémon Red and Pokémon Blue, while an enhanced version named Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition,[d][e] was released in Japan in 1998 and in other regions in 1999 and 2000A ten Pikachu to zawsze dla mnie wygladal jakby zeżarł Asha na tej okładce.
Opublikowano 20 września20 wrz Autor Red i Blue to og wersje, yellow wyszło pozniej na fali popularności anime.
Opublikowano 20 września20 wrz Autor Mam nadzieje, że nie zabraknie tez recenzji najlepszej generacji. Upchniecie tej gry na karcie GB to były wyzyny developingu. Teraz lenistwo i patch 50gb day1.
Opublikowano 20 września20 wrz Dla mnie całe wspomnienia z GBC to ten jeden obrazek i nastukane 250h w to:
Opublikowano 1 października1 paź Czołem! Będzie może jakaś strona dla Czytelników w formie wspominek?
Opublikowano 1 października1 paź Chyba wolę jakąś recenzję niż stronę wspominek o graniu w pokemony na gemboju kolegi
Opublikowano 1 października1 paź Wspominki mogą być ciekawe ale myślę, że bardziej jakieś unikatowe rednaczy, że rozmawiali z twórcą pokemon silver w 1999r i chłop brał np. inspirację nowych stworków z narkotycznych wizji podczas libacji w klubie dla mangowców gdzie pół nagie kobiety tańczyły na stołach w wymyślonych przez siebie postaciach.
Opublikowano 1 października1 paź Ja pamiętam jak na informie grałem w pokemony i ustawiłem ekran jak na gameboyu 1:1 czyli może 3 x 3 cm i gość informatyk p. Peciak powiedział, że można zwiększyć ekran. A ja mówię „wiem, ale chcę grać jak na gameboyu”. Nie miałem nigdy, ale chciałem się wczuć.
Opublikowano 1 października1 paź W dniu 14.09.2025 o 13:28, Grześ napisał(a):Szkoda, że bez GBA. Z jednej strony szansa, że kiedyś ukaże się GBA Extreme, z drugiej to może być za dwa czy trzy lata... A liczyłem na okładkę z Golden Sun. W takim razie okładka koniecznie z WariolandO, kurde. Zapomniałem, że GBA Extreme może jeszcze poczekać. Ja mam taki pomysł: zróbcie logo numeru specjalnego Game Boy Extreme na temat 8-bitowych konsol przenośnych GB + GBC!
Opublikowano środa o 08:422 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobry! Zgodnie z planem czas na info odnośnie kolejnego specjala. W połowie grudnia pojawi się Game Boy Extreme. 132 strony skupione wokół GB i GBC, ponad 60 recenzji i ponad 20 artykułów traktujących o sprzęcie i grach. Start przedsprzedaży w czwartek 9.10 od 20:00 tradycyjnie w naszym sklepie i na Allegro. Więcej szczegółów już przy starcie przedsprzedaży, a póki co czas na komplet okładek.
Opublikowano środa o 08:492 dni Autor Pikachu tragedia. MGS? Jest więcej gier/serii korzających się dużo bardziej z Game Boyem. Dla mnie mega słabizna ten dobór okładek, limitka tylko wleci.
Opublikowano środa o 09:012 dni Ta limitka, to się odnosi do prawdziwej wersji, czy to wizja artystyczna?
Opublikowano środa o 09:042 dni Autor 2 minuty temu, SlimShady napisał(a):Ta limitka, to się odnosi do prawdziwej wersji, czy to wizja artystyczna?To po prostu zerżnięta grafika z pudełka, spodziewałem się więcej po limitce.