Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie słyszałem o tej grze, aż do dzisiejszego dnia. Obejrzałem trailer i widzę tu kilka gier upchnięte w jednej, a wszystko ślicznej oprawie. Chińczycy chyba znów to zrobią, dostarcza dobry tytuł.

PS. Świetna muzyka w trailerze.

PS2. Niektóre kalki z innych gier są tak chamskie, że aż kłują w oczy.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• DokeV pewnie powstanie, ale po Crimson Desert, na które przerzucono właściwie wszystkich pracowników studia. Pisałem o tym w temacie o Desert - podejrzewam, że studio postanowiło skupić się na jednej

Opublikowano

Już dawno były trailery tej gry. Niestety wygląda do bólu generycznie i będzie się pewnie opierać na tym okropnym modelu biznesowym, który ma genshin i jemu pochodne ;/

Opublikowano

Ale zrzyneczka ze wszystkiego co się dało, poruszanie ze Spidermana, zmiany postaci z GTA5, nawet hakowanie miasta z Watch Dogs + sporo innych. Chińczyk to jednak żyje podróbami.

Nie zmienia to faktu że wygląda to ślicznie, przypomina mi styl starej Segi kiedy gierki waliły kolorami i czystością estetyki od pierwszego kadru. Chociaż pewnie gra będzie scamowym gównem skoro jest f2p.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Nie widziałem tego wcześniej chyba, ale wygląda bardzo fajnie.

Opublikowano

Wali Genshinem i ogólnie chińską podróbą wszystkiego, a do tego te obrzydliwe furasy dla zboczuchów i angielski dubbing tak zły, że zawstydza te z pierwszego Residenta czy Silent Hilla.

Opublikowano

Wygląda trochę jak przemodelowane i przerobione DokeV, które.. nigdy nie powstało! Skończyło się na kilku klipach, zajawkach z pseudogameplayu i cisza.

Jeśli ta gra to F2P online to jedno wielkie MEH. Zraziłem się do wszelakich gier online i raczej oleję choć artstyle mi się podoba.

Opublikowano
  • Autor

Zwiastun w dwa dni nabił 2mln wyświetleń tylko na kanale PlayStation, nieźle.

10 minut gameplayu.

Opublikowano
8 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):

Wygląda trochę jak przemodelowane i przerobione DokeV, które.. nigdy nie powstało! Skończyło się na kilku klipach, zajawkach z pseudogameplayu i cisza.

Jeśli ta gra to F2P online to jedno wielkie MEH. Zraziłem się do wszelakich gier online i raczej oleję choć artstyle mi się podoba.

DokeV pewnie powstanie, ale po Crimson Desert, na które przerzucono właściwie wszystkich pracowników studia. Pisałem o tym w temacie o Desert - podejrzewam, że studio postanowiło skupić się na jednej grze, i to najbardziej "standardowej", by zdobyć ze sprzedaży środki na wykorzystanie potem silnika w innych projektach. W ten sposób obecnie pracując nad Desertem dopracowują bardziej silnik, który chcą uczynić podstawą dalszych projektów.

Crimson i tak się opóźnił o prawie rok, zobaczymy w jakim stanie wyjdzie. Ale możliwe nadal, że to opóźnienie dla dopieszczenia, jeśli gra dobrze wyjdzie, to temat DokeV i innych ich gier wróci. DokeV ma nie być już grą sieciową, co samo w sobie brzmi dziś jak spore ryzyko finansowe.

Opublikowano

Oby bo na DokeV czekam chyba najbardziej jeśli chodzi o gry z Dalekiego Wschodu. No i na remaster Chrono Triggera ale to pieśń odległej przyszłości.