Opublikowano 23 września23 wrz Nie słyszałem o tej grze, aż do dzisiejszego dnia. Obejrzałem trailer i widzę tu kilka gier upchnięte w jednej, a wszystko ślicznej oprawie. Chińczycy chyba znów to zrobią, dostarcza dobry tytuł.PS. Świetna muzyka w trailerze.PS2. Niektóre kalki z innych gier są tak chamskie, że aż kłują w oczy.
Opublikowano 23 września23 wrz Już dawno były trailery tej gry. Niestety wygląda do bólu generycznie i będzie się pewnie opierać na tym okropnym modelu biznesowym, który ma genshin i jemu pochodne ;/
Opublikowano 23 września23 wrz Ale zrzyneczka ze wszystkiego co się dało, poruszanie ze Spidermana, zmiany postaci z GTA5, nawet hakowanie miasta z Watch Dogs + sporo innych. Chińczyk to jednak żyje podróbami.Nie zmienia to faktu że wygląda to ślicznie, przypomina mi styl starej Segi kiedy gierki waliły kolorami i czystością estetyki od pierwszego kadru. Chociaż pewnie gra będzie scamowym gównem skoro jest f2p. Edytowane 23 września23 wrz przez Observer
Opublikowano czwartek o 01:015 dni Wali Genshinem i ogólnie chińską podróbą wszystkiego, a do tego te obrzydliwe furasy dla zboczuchów i angielski dubbing tak zły, że zawstydza te z pierwszego Residenta czy Silent Hilla.
Opublikowano czwartek o 02:445 dni Wygląda trochę jak przemodelowane i przerobione DokeV, które.. nigdy nie powstało! Skończyło się na kilku klipach, zajawkach z pseudogameplayu i cisza.Jeśli ta gra to F2P online to jedno wielkie MEH. Zraziłem się do wszelakich gier online i raczej oleję choć artstyle mi się podoba.
Opublikowano czwartek o 08:515 dni Autor Zwiastun w dwa dni nabił 2mln wyświetleń tylko na kanale PlayStation, nieźle.10 minut gameplayu.
Opublikowano czwartek o 11:105 dni 8 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):Wygląda trochę jak przemodelowane i przerobione DokeV, które.. nigdy nie powstało! Skończyło się na kilku klipach, zajawkach z pseudogameplayu i cisza.Jeśli ta gra to F2P online to jedno wielkie MEH. Zraziłem się do wszelakich gier online i raczej oleję choć artstyle mi się podoba.DokeV pewnie powstanie, ale po Crimson Desert, na które przerzucono właściwie wszystkich pracowników studia. Pisałem o tym w temacie o Desert - podejrzewam, że studio postanowiło skupić się na jednej grze, i to najbardziej "standardowej", by zdobyć ze sprzedaży środki na wykorzystanie potem silnika w innych projektach. W ten sposób obecnie pracując nad Desertem dopracowują bardziej silnik, który chcą uczynić podstawą dalszych projektów. Crimson i tak się opóźnił o prawie rok, zobaczymy w jakim stanie wyjdzie. Ale możliwe nadal, że to opóźnienie dla dopieszczenia, jeśli gra dobrze wyjdzie, to temat DokeV i innych ich gier wróci. DokeV ma nie być już grą sieciową, co samo w sobie brzmi dziś jak spore ryzyko finansowe.
Opublikowano czwartek o 16:135 dni Oby bo na DokeV czekam chyba najbardziej jeśli chodzi o gry z Dalekiego Wschodu. No i na remaster Chrono Triggera ale to pieśń odległej przyszłości.