Opublikowano czwartek o 17:394 dni O krwa xdddddDawno nie widziałem tak udanego trailera xddddChlop od produkcji tego powinien dostać podwyżkę
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. To że Kiryu ma sandały na Okinawie, to rozumiem... ale...Co to ma być?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. jedyne na co czekam to czy dunkey zrobi remake filmiku gdzie krzyczal rikiyaaaaa, kashiwagiiii
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 45 minut temu, Rozi napisał(a):O kurwa, nie jest dobrze:Trochę zakrzywiła jedna ocena 2/10, poza tym już skoczyło do 75/100, 79% recommended po zaledwie 28 reckach.Norma bym powiedział, główne problemy, że to Y3 - najgorsza część serii (dodatkowo parę rzeczy zmienili w story, a zmiany nie każdemu po drodze) i Dragon Engine zaczyna się starzeć.GI 8/10"Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties is a well-crafted remake that breathes new life into one of the series’ weaker entries. While the main story stays mostly the same, the improved visuals, refined gameplay, and meaningful new content alongside the Dark Ties storyline make it worth revisiting. New to the series and played Kiwami 1 & 2? Then this one’s a no-brainer."
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ciekawe, czy ktoś będzie w stanie to opisać bez "spoilerowania" lol. Wszak nie da się jak nie wiesz, że coś było.Ale tak, akurat scenariusz tej gry leaknął kilka tygodni temu, i od tego czasu pewne kręgi fanowskie mają wielki oburz. W sumie zawsze mają, ale w ostatnim roku, może dwóch, na niektórych stronkach już naprawdę ICH CIERPLIWOŚĆ SIĘ WYCZERPAŁA lol.Nic nowego w serii, swoją drogą.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja jako ze w 3 nigdy nie gralem to mam w dupie recki bede sie dobrze bawil.