Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties

Featured Replies

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O krwa xddddd

Dawno nie widziałem tak udanego trailera xdddd

Chlop od produkcji tego powinien dostać podwyżkę obama

Opublikowano

jedyne na co czekam to czy dunkey zrobi remake filmiku gdzie krzyczal rikiyaaaaa, kashiwagiiii

Opublikowano
45 minut temu, Rozi napisał(a):

O kurwa, nie jest dobrze:

Screenshot_2026-02-09-16-08-48-122_org.mozilla.firefox-edit.jpg

Trochę zakrzywiła jedna ocena 2/10, poza tym już skoczyło do 75/100, 79% recommended po zaledwie 28 reckach.

Norma bym powiedział, główne problemy, że to Y3 - najgorsza część serii (dodatkowo parę rzeczy zmienili w story, a zmiany nie każdemu po drodze) i Dragon Engine zaczyna się starzeć.

GI 8/10

"Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties is a well-crafted remake that breathes new life into one of the series’ weaker entries. While the main story stays mostly the same, the improved visuals, refined gameplay, and meaningful new content alongside the Dark Ties storyline make it worth revisiting. New to the series and played Kiwami 1 & 2? Then this one’s a no-brainer."

Opublikowano

Ciekawe, czy ktoś będzie w stanie to opisać bez "spoilerowania" lol. Wszak nie da się jak nie wiesz, że coś było.

Ale tak, akurat scenariusz tej gry leaknął kilka tygodni temu, i od tego czasu pewne kręgi fanowskie mają wielki oburz. W sumie zawsze mają, ale w ostatnim roku, może dwóch, na niektórych stronkach już naprawdę ICH CIERPLIWOŚĆ SIĘ WYCZERPAŁA lol.

Nic nowego w serii, swoją drogą.

Opublikowano

Ja jako ze w 3 nigdy nie gralem to mam w dupie recki bede sie dobrze bawil.

Opublikowano

Oj, coś to Kiwami nie ma szczęścia. Jeszcze chujki po premierze usuwają Remastered ze sklepików żeby przypadkiem ktoś nie wziął lepszej wersji taniej )

Opublikowano
6 godzin temu, Patapon napisał(a):

Screenshots_2026-02-10-01-03-22.png

asfalt jak w The Sims (2000)

Opublikowano
31 minut temu, Pupcio napisał(a):

)

Zrzut ekranu 2026-02-09 192212.png

31, które są znacząco ponoć rozbudowali, podobnie jak dodali wiele innych elementów gry kosztem tych najsłabszych.

No ale podobno usunęli kultowe story z transami, więc tak o to obrazili kolejną grupę społeczną xD.

Opublikowano

Usuneli też jeden z fajniejszych questów w cafe alp którego nawet ja pamiętam kilka lat po skończeniu a ja zapominam te gry po miesiącu. No nic, od 2017 i y0 mieli dobrą passe, ale widać że nie wiedzą co robią bez chinola ojca serii. Mam nadzieje że chociaż to stranger than heaven im wyjdzie bo główna yakuza do wyjebania

Opublikowano
52 minuty temu, Figaro napisał(a):

Transy nie transy, był to jeden z fajniejszych questów.

Warto dodać, że w oryginalnym Y3 nie było tego substory i zostało dodane tylko i wyłącznie pod wpływem płaczu, że OG Y3 miała transfobiczne substories. No to teraz usunęli to całkowicie.

W ogóle porownywanie rzeczy w gamingu przez kontekst liczb to raczej nie ma sensu.

Nikt jakoś nie pisze o nowych aktywnościach, gameplayu, nowych misjach w soli gry, czyli story itp. kolejny przykład, że jeden post może zepsuć odbiór całej gry ludziom, którzy nawet jej nie ograli, trochę to głupie i niepotrzebne.