Opublikowano wczoraj o 10:32 1 dzień No dlss daje piękny ghosting. Ja gram z TAA rt low cała reszta max i 4k. RT ogólnie warto dać nawet na low, bo jest różnica, zresztą podglądnąc można przez przełączanie. Cudownie wygląda. Sprawdziłem też na XSX no i też jest dobrze. Nawet byłem zaskoczony jak bardzo, ale jak zaraz przełączyłem na pc to jednak duża różnica.Miasto jest super, panorama z daleka oddaje świetnie wielkość mapy.
Opublikowano wczoraj o 10:55 1 dzień na którym presecie DLSS gracie? podobno warto zmienić na M, bo defaultowo forza korzysta z jakiegoś starszego
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):Ale zmasakrowali Horizon Pulse, zrobili z niego drugi Bass Arena, brakuje muzyki w stylu CHVRCHES czy Odesza.Ogólnie soundtrack jest strasznie nijaki, przez 4 godziny nic mi nie wpadło w uchoXS upgrade od piątki zaliczył niesamowity, po tej jebanej abominacji teraz czuję się jakby z każdym następnym trackiem w tle jakiś pracownik Playgrounf mówił "ajm sory", i dobrze.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Trzeci raz sprzedali tę samą grę, ale kurna za samą mapę należą im się brawa. Kolejne godziny lecą, a ja cały czas odkrywam ciekawe miejscówki.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 11 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Na PC przynajmniej na mojej konfiguracji gry nie ominęły jednak problemy, ale 10 minut zabawy suwaczkami i stuttering prawie wyeliminowany, w samochodówkach to podstawa. FSR 4.03 robi robotę również, ale jest bardzo duża różnica pomiędzy native, a quality, ten drugi nie radzi sobie dobrze z krawędziamy w mieście. Zostawiłem na native i lock 88 fps (połowa z moich 175 fps) + ultra i śmiga ładnie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. https://www.gamerguides.com/forza-horizon-6/maps/japaninteraktywna mapa, szczególnie polecam aftermarket cars. dobre fury można wyrwać, wiele to Forza Edition
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor pamiętacie jeszcze jak kilka lat temu ludzie pisali że Game Pass obniży jakość gier? Kiedy ostatnio inny developer miał taką serie?