Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na kluczykach to edycję premium na sklepik MS można za 300zł kupić xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W dniu 8.05.2026 o 20:30, suteq napisał(a):Nie no, dwójka to ten trailer:Do tej pory pamiętam jaki miałem zaciesz jak oglądałem na żywo. Piękna rzecz.Opus magnum, nie zliczę ile razy oglądałem nawet po latach :D
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeśli chodzi o 2kę, to akurat kilka dni temu gościu wrzucił filmik retrospektywny jej dotyczący. Jakiś miesiąc temu było o części pierwszej i w planach ma kolejne. W każdym razie polecam (oba), bo można sobie odświeżyć pamięć i zdjąć czasem różowe okulary.Ja ogrywałem dwójeczkę jakieś 5-6 lat temu, po tym jak zakupiłem XOX-a głównie dla tej marki i bawiłem się bardzo dobrze, ale pamiętam też wady, które są wymienione i trochę inaczej patrzę teraz z dystansu na tą część. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Luqat