Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 minutes ago, wojtas011 said:Ja tez na wybitnym raczej same wygrane, wystarczy na niektorych zakretach nie sugerowac sie linia hamowaniaLinia hamowania jak to w Horizonie jako tako pasuje jedynie do seryjnych hamulców, jak je zupgradujesz to już lepiej ją wyłaczyć.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Koledzy, da się wyłączyć głos GPS? Bo jest mega irytujący, tym bardziej że mam linię na drodze która mnie prowadzi do celu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. https://www.trueachievements.com/news/forza-horizon-6-maxed-out-achievement-1000-hoursTysiąc godzin Mam nadzieję, że później dadzą jakiegoś boosta na XP
Opublikowano 48 minut temu48 min Dobra z wad jeszcze nadal w większości kabrioletów nie można zdjąć dachu, bo nie Nie mogło zabraknać próby odwzorowania swojego auta w grze, close enough. W ogóle znalazłem excelka z odwzorowanymi ponad 4000 kolorami fabrycznymi wszystkich marek (co prawda z piątki, ale działa tak samo), nawet się zgadza w moim przypadku Jest też tutaj słyszalna znaczna poprawa w dźwięku aut, MX5 ze sportowym wydechem brzmi tak bym powiedział w 90% jak w realu, trochę zbyt basowo, ale to juz kwestia samego wydechu, których do wyboru jest milion w realu.
Opublikowano 38 minut temu38 min Byłem dzisiaj u fizjo na igłach, ledwo podnoszę rękę, więc gra na kierownicy odpada, tak więc niejako korzystając z okazji wziąłem pada i odpaliłem forzę. No nie ma co tu dużo mówić, pięknie to wygląda, samochody, które zdążyłem zobaczyć są zajebiste - idealnie dopasowane do settingu, a model jazdy był w sumie na początku całkiem miłą odskocznią od symulatorów. No ale tak po kilku godzinach zaczęło mnie to jakby nudzić?wszystko tu jeździ jak mydło po mydelniczce, samochód można opanować jedną ręką w międzyczasie oglądając film, no i ja wiem, że to arcade ale w sumie po czasie zaczęło mi brakować jakiejś fizyki aut. Albo jak nie ma fizyki to żeby chociaż był jakiś system progresji. Albo żeby mnie nie zasypywać autami. Albo żeby nie traktowali gracza jak naspawnego 15latka, któremu na ekranie ciągle coś musi migotać. Albo żeby to wszystko tam nie działo się tak szybko, kolorowo i chuj wie w sumie jak. Z jednej strony wkurwia mnie ta gra, a z drugiej ogromna ilość ultraciekawych aut (którymi wolałbym pojeździć w AC, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma) i piękne widoki przekonują żeby zostać i się trochę pobawić. Tak na obecną chwilę to daję sobie 15 godzin aż mi się znudzi ale zobaczymy.