Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 42 minuty temu, Bartg napisał(a):Nie no te modele postaci w 6 to chyba im się na produkcji wysypaly modele na samym końcu , bo wyglądaja gorzej niż w jedynce Wybór twarzy też jest zabawny. Od razu jak mogłem, to kask założyłem :D
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No nie da się ukryć że to najgorszy kreator postaci jak widziałem. Możesz sobie wybrać zaimki, protezy, aparaty słuchowe... ale brody czy innego zarostu już nie. Widać że jakieś nawiedzone baby i estrogenowane aktywiszcza to projektowały.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie no, czytam te komentarze, że mało zmian i nie wierzę,że nikt nie zauważył jak duża zmiana nastąpiła w modelu jazdy a ściślej w temacie transferu masy i utraty przyczepności.Przecież samo to już powoduje inny feeling gry. , co akurat w ścigałkach jest kluczowe.Dodanie ogromnej mapy, która nie jest reskinem ani kopią ....Dwie najważniejsze rzeczy w scigałkach czyli model jazdy i trasy całkowicie zmienione, a ludzie się czepiają, że mało zmian Już nawet nie chce mi się pisać o drobnostkach jak nowe auta, rodzaje aktywności , czy zmiany w poprzednich, ale to chu....bo nie zmienili systemu losowania, czy innych głupot. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez AdiCarrion