Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 6

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Odnośnie progresu i opasek to o ile na początku wpadają one z marszu, to nad ostatnią złotą musiałem się już trochę wysilić, by zdobyć wymaganą liczbę punktów, nie wystarczyło zaliczyć jak wcześniej kilka wyścigów. Nie pamiętam żeby w ostatnich częściach mnie to spotkało, co też było jakąś tam miłą odmianą. To wciąż jest zrobione tak że każdy casual bez problemu wszystkie opaski zdobędzie, ale szóstka już nie przechodzi się całkowicie sama.

• Odpowiedzi 712
  • Wyświetleń 41,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Driveclub wyglądał i działał jak gówno. A deszcz to był żart. Nie chciałbym żadnych elementów tego kasztana w forzie.

• Nie będę ukrywał, bardzo lubię całą serię jednak piąta część serii troszkę mnie rozczarowała nie tylko zawartością ale też lokacją. Uważam, że Meksyk słabo się sprawdził. Przy szóstce miałem pewne wąt

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie ukrywam, rozczarowany jestem, że to nie Niemcy.

Opublikowano

2 czerwca 2026, dalej najlepszy Horizon jaki wyszedł, no ale jedynka miała filmiki CGI

Opublikowano

no rzeczywiście przecież to takie proste obama chłopy na poprzedniej stronie wywrócili cały porządek rzeczy i się okazało, że fora dyskusyjne nie mają kompletnie sensu. Ja pierdziele, że też ja na to nigdy nie wpadłem.
Nie ma co dyskutować, po co w ogóle ta wymiana spostrzeżeń skoro my nikogo nie obchodzimy... no może jeszcze nasze mamy o nas pamiętają ale to jeden wyjątek.
Tylko proste komunikaty typu ,,gram w samochody/już nie gram w samochody'' choć to i tak nikogo nie obchodzi ale forumek fajny (taki toksyczny podobno) to miło by było jakby żył i działał jeszcze chwilę /

Opublikowano

Ale to nie chodziło mi, że dosłownie mamy nie dyskutować i koniec. Tylko chciałem pokazać, że marudzenie starych dziadów się nie liczy i najważniejsze są liczby jakie gra robi.

Możesz pisać własne zdanie.

Opublikowano
  • Autor

no i taka prawda, nasze marudzenia nie ma znaczenia bo gra jest ogromnym sukcesem, ale co innego mamy robić na tym forum jak nie marudzić?

Opublikowano

Aaaa czyli tylko o marudzenie chodziło. W ogóle ja jestem w szoku, że niby tylko tutaj się marudzi, ciężko mi uwierzyć, że cały świat jest zachwycony i kompletnie nikt nie odczuwa lekkiego znużenia spowodowanego tym iż od wielu lat gramy praktycznie w to samo tylko na nowych mapkach. No kurde faja nie uwierzę, że takie głębokie spostrzeżenia mają tylko stare opuszczone przez świat chłopy z forumka. No ale ok.

Opublikowano

To szósta taka sama gra. Nikt nie zapowiadał rewolucyjnych zmian.

Progres w tych grach nie jest idealny.

Same wyścigi też nie są idealne, człowiek nie uczy się tras nie przyzwyczaja się bo każdy wyścig jest na innym odcinku.

Oczywiście gdy zaczynamy grać online to poznajemy te odcinki czy trasy ale większość marud pewnie nawet nie spróbowała aspektu online

Opublikowano

Wystarczy na reddicie poczytać ile vote upów mają tematy z różnym narzekaniem, wiele ficzerów dodanych w 6 też wzięło się z wieloletniego narzekania w internecie na różne aspekty 5tki. Online to patologia niezmiennie, nawet system przewidywania kolizji przy wysokich prędkości nie rozwiązał problemu rammerów. W playliscie w tym tygodniu jest Togue online 1 na 1, wczoraj odpalilem, prawilnie RX7 wzięte, typ miał Alfę 155, od razu widać wszystko wpakowane w moc, wyjebał się na pierwszym zakręcie w przepaść, później już tylko próbował mnie zepchnąć z trasy, ale jak mu się nie udało to się rozłaczył kaz

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Bartg napisał(a):

Wystarczy na reddicie poczytać ile vote upów mają tematy z różnym narzekaniem, wiele ficzerów dodanych w 6 też wzięło się z wieloletniego narzekania w internecie na różne aspekty 5tki.

dlatego marudzenie jest też potrzebne sonkassie

Gra jest sukcesem, pewnie już 10 milionów graczy stuknęło, na Xboxie to bodajże największa premiera od czasów Black Ops 6 w GP, na Steamie to najpopularniejszy racer w historii tej platformy. Dlatego można się spodziewać że twórcy nie zaczną wymyślać koła na nowo. Tylko wezmą te narzekania i spróbują jeszcze bardziej doszlifować tę formułę w następnej części, ale rewolucji póki seria jest na szczycie bym się nie spodziewał.

Opublikowano

To też nie jest tak, że nie ma w co grać innego, jest Motorfest ze wszystkimi wadami, jak komuś wydaje się za mało japońska jest Tokyo Extreme Racer czy JDM, oba bardzo porządne racery takie na 7+.

Opublikowano

Są też stare need for speedy open world imo z fajniejsza progresja niż horizon

Opublikowano

Zaraz napisza, ze tam (pipi)owy modej jazdy a potem beda tesknic za driveclubem z nfowym modelem :)

A Unbound fajny soulsowy singiel

Opublikowano

Gra ukończona, mam podobne zdanie co mazzeo i drozdu, seria już zmęczyła, brak większych zmian ale i tak to jest najlepszy arcade racer na rynku.