Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 6

Featured Replies

Opublikowano

Było pewne, że nie zrobią korków w Tokyo, żeby casuale i jutuberzy narzekali, że nie mogą lecieć 450 przez centrum miasta. I tak dobrze, że chociaż ludzi jest dość sporo i się ruszają.

Ciekawą rzeczą jest to, że w pierwszym trailerze pierwsze ujęcie to była góra Fuji i miasteczko pod nią. W finalnej mapie tego miasteczka nie ma, jest jedna droga przy jeziorze widocznym na trailerze reggie Tak samo obok jest drugie jezioro, odwzorowane 1:1 z prawdziwym jeziorem u podnóża Fuji, ale całość już jest daleko poza grywalnym obszarem. Jakby im ewidentnie czasu zabrakło.

Marketingowo to tam nadal się niewiele nauczyli po kampanii Motorsporcie. Seria beznadziejnych filmików na IGN, gameplay w postaci pierwszych 6 minut gry i od razu zalew filmików od jutuberów i cyk pora na cs'a. Już pomijam udostępniąc miesiąc przed premierą wersję z lockiem na 30 fps, w 2026 roku kaz

• Odpowiedzi 260
  • Wyświetleń 16,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Driveclub wyglądał i działał jak gówno. A deszcz to był żart. Nie chciałbym żadnych elementów tego kasztana w forzie.

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie ukrywam, rozczarowany jestem, że to nie Niemcy.

• Mam nadzieje że wypierdolą te cringowe npc które cały czas musisz tam spotykać robiąc fabułę, dlaczego kurwa oni wszyscy muszą być tacy słodko pierdzący jak obsługa salonu plusa w reklamie telewizyjne

Opublikowano

Liczyliście

2 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):

No wygląda to średnio szczerze mówiąc.

Średnio że brakuje życia? Nie liczyłem że tam nagle miasto będzie tętniło życiem jak w prawdziwym Tokio )

Wygląda ok i wolę widoki podziwiać niż oglądać przechodniów. Wyścig w świetle neonów pewnie będzie wygląda nieźle. Ale ja liczę na te tereny pozamiejskie.

Ponad te customizacje itp pierdoly dla mnie, to stawiam najwyżej soundtrack. Kilka utworów do dzisiaj mi gra z poprzedniczek. Nawet te pojazdy buggy mogą usunąć, bo nie trawię tego.

Także Ciezko będzie zadowolić wszystkich.

Opublikowano

Jest po prostu pusto, a druga sprawa, że nawet oprawa nie robi. Seria dla mnie stoi w miejscu od czwórki. Chyba nie było lepszej okazji, żeby wprowadzić w końcu motory do serii jak właśnie teraz(może w dlc?).

Ja wiem, że dalej ściganie jest super, ale zapowiada się kolejna część w którym jedynym celem jest co tygodniowe odhaczanie wyzwań.

Nie obiecuje sobie za dużo po tej „karierze”, którą zapowiedzieli, obstawiam krótki epizodzik na odjeb się, by później wrócić znowu do tego samego.

Opublikowano
3 minutes ago, MYSZa7 said:

Chyba nie było lepszej okazji, żeby wprowadzić w końcu motory do serii jak właśnie teraz(może w dlc?).

Dlaczego niby? Nie mają żadnego doświadczenia w temacie, do tego była masa zwolnień w Turn10, a raczej tam byliby ludzie mogący przygotować sensowny model jazdy. Do tego przygotowanie od zera modeli, gdzie jest nadał cała masa modeli aut pamiętających czasy Gierka. Chyba, że gra by wyszła za 5 lat.

Nie wiem z czego to wynika, ale nie jest łatwo zrobić sensowny lekki, ale w miarę realistyczny model jazdy motocyklem. Ten w Motorfeście jest mocno średni na przykład.

Opublikowano
1 minutę temu, Bartg napisał(a):

Dlaczego niby? Nie mają żadnego doświadczenia w temacie, do tego była masa zwolnień w Turn10, a raczej tam byliby ludzie mogący przygotować sensowny model jazdy. Do tego przygotowanie od zera modeli, gdzie jest nadał cała masa modeli aut pamiętających czasy Gierka. Chyba, że gra by wyszła za 5 lat.

Nie wiem z czego to wynika, ale nie jest łatwo zrobić sensowny lekki, ale w miarę realistyczny model jazdy motocyklem. Ten w Motorfeście jest mocno średni na przykład.

No nawet niech będzie średni, ale przynajmniej by był, coś nowego, jakieś urozmaicenie. Nawet jako osobne eventy na próbę.

Opublikowano

ładnie pokazana mapa. Rzeczywiście te jeziora na zachodzie wyglądają jakby były w przeszłości częścią mapy. Może w DLC? Przydałby sie w końcu jakiś dodatek który rozszerza obecną mapę jak np w Motorfest, a nie oddzielna wyspa do której się sztucznie przenosisz, oparta na jednym gimmicku.

Opublikowano
8 minutes ago, MaZZeo said:

ładnie pokazana mapa. Rzeczywiście te jeziora na zachodzie wyglądają jakby były w przeszłości częścią mapy. Może w DLC? Przydałby sie w końcu jakiś dodatek który rozszerza obecną mapę jak np w Motorfest, a nie oddzielna wyspa do której się sztucznie przenosisz, oparta na jednym gimmicku.

DLC wokół góry Fuji nasuwa się samo, zwłascza tak jak mówisz mamy duży, niewykorzystany teren na mapie. No i można od razu Fuji Speedway dać.

Opublikowano

Kurde miałem jednak nadzieje na jakiś graficzny upgrade a ten materiał już wygląda bardzo średnio jak nie ma tyle motion blura co na filmiku z oficjalnego kanału.

Opublikowano
6 minutes ago, UberAdi said:

Kurde miałem jednak nadzieje na jakiś graficzny upgrade a ten materiał już wygląda bardzo średnio jak nie ma tyle motion blura co na filmiku z oficjalnego kanału.

Spokojnie w trybie performance na Xboxie będzie brzydziej.

Opublikowano

na konsolach to pewnie najlepiej będzie wyglądać w trybie perfomance na ps5 pro

Opublikowano

Zresztą o czym tu mówimy, motocykle, jak oni od 10 lat nie potrafią ogarnąć dobrze wyglądającego spoilera, już nie mówiąc o kilku wariantach reggie Albo reklamuj grę czymś takim

r/ForzaHorizon - Did anything here even make it into the final game?

A następnie nic z tego obrazka w finalnej grze nie ma CoolStoryBro A i tak pewnie kilkaset godzin pęknie do wakacji.