Opublikowano sobota o 07:193 dni Autor No pudełko trochę tańsze, ale z drugiej strony to najgorsza wersja. Ani gry na płycie, ani Play Anywhere, jedyna zaleta to możliwość odsprzedaży jeśli ktoś sprzedaje wciąż gry
Opublikowano sobota o 08:023 dni 51 minut temu, wojtas011 napisał(a):a na ps5 wymaga ps plusa do grania lokalnie w coopie xdw sensie mowa o coopie gdzie grają dwie osoby na kanapie plus ktoś online? chyba nie wymagają plusa by zagrać w klasyczną dwójkę... prawda?
Opublikowano sobota o 08:053 dni Autor 2 minuty temu, Figaro napisał(a):w sensie mowa o coopie gdzie grają dwie osoby na kanapie plus ktoś online? chyba nie wymagają plusa by zagrać w klasyczną dwójkę... prawda?Na PlayStation 5 wymaga
Opublikowano sobota o 15:112 dni Autor Raczej można podziękować Sony, bo to przecież oni ustalają wymagania dotyczące Plusa. Czytałem i wydaje mi się to prawdopodobne, że może to być. związane z zapisami w chmurze. Gra pewnie jest zbudowana wokół infrastruktury Xboxowej gdzie tego typu rzeczy jak darmowe zapisy w chmurze są oczywistoscią, dzięki temu gra moźe synchronizowac sejwy dwóch kont niezależnie na dowolnej konsoli, gdy gra sie na split screenie.
Opublikowano sobota o 15:222 dni Związane jest pewnie z tym, że gra jest online only a na PlayStation dwa konta grając razem online potrzebują pewnie subskrybcji.Problem nie występuje też na pc bo tam nie ma split screena.Zresztą kto ma znajomych do gry w halo na split screenie w wieku 40 lat.
Opublikowano sobota o 16:432 dni Plus oba te profile PlayStation muszą się zalogować na konto Microsoftu xd
Opublikowano sobota o 16:472 dni Godzinę temu, devilbot napisał(a):Zresztą kto ma znajomych do gry w halo na split screenie w wieku 40 lat.ja.split screen w halo to jedyny fun aspekt tej serii
Opublikowano niedziela o 06:192 dni Myśleli, że będą dyktować Sony jak ich gracze mają grać, a teraz bo burzy się wycofują.
Opublikowano niedziela o 06:512 dni A jaki interes miał MS w tym żeby dokładać Sony użytkowników PS Plus? Już widziałem pełno filmików że to po to żeby MS miał więcej MAU xd
Opublikowano niedziela o 07:072 dni Myślę że PlayStation chciało wprowadzić nowy standard płacenia za kanapowy coop ale zobaczyli zesranie w sieci i się wycofali
Opublikowano niedziela o 07:332 dni Nie znam żadnej gry na PlayStation gdzie w lokalnym coop potrzebowałeś aktywniej subskrypcji.Ja stawiam na pomyłkę,to ich pierwsze Halo i ostatnie na tej platformie.
Opublikowano niedziela o 07:392 dni Pewnie zwyczajna pomyłka w opisie na stronie popełniona przez jakiegoś community managera posiłkujacego się ai.No i tak będzie pierwsze halo tak jak pierwsze gearsy wersja demo na PlayStation chcecie więcej zapraszamy na Xboxa.
Opublikowano niedziela o 07:422 dni Rimejk remastera bez multiplayera już nie jest eksem, iksboks ma swój
Opublikowano niedziela o 08:002 dni Na szczęście te halo jest always online i na PlayStation nadal wymaga zalogowania do konta Microsoftu
Opublikowano niedziela o 08:122 dni I ten problem Sony rozwiąże wkrótce. Od miliona ikonek i kont mamy PC.
Opublikowano wczoraj o 08:20 1 dzień Wiadomo że to detal ale pokazuje jak obecni twórcy remaku nie rozumieją serii. Przecież ten nowy pierścień Halo wygląda jak z taniej mobilki. Kompletnie nie rozumiem wizji artystycznej, gdzie w oryginale wizualnie prezentował się monumentalnie właśnie dzięki płaskości i masie detali imitując swój olbrzymi rozmiar tutaj stworzyli wokół jakieś niebieskie reaktory plazmowe. Wiadomo że i tak zagram ale dziwi mnie tak odmienna wizja artystyczna.
Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień Autor Żeby być uczciwym to tutaj screen z końcówki pierwszej misji gdzie wygląda o wiele lepiej. Chociaż geometria jest ta sama. Wystarczyło go inaczej oświetlić by zaczął wyglądać lepiej.
Opublikowano wczoraj o 08:53 1 dzień Nie spodziewam się cudów po tym remaku. Na bank coś nie dostarczą, ai będzie słabe czy coś podobnego, niby są gameplaye ale oficjalne. Akurat do oprawy nic nie mam.