Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kompendium PSX

Featured Replies

Opublikowano

Troszke to zajęło, ale w końcu przeczytane od deski do deski. W największym skrócie najlepiej wydane 139zł w kategorii czytanka o grach s159

Jak się bierze to w łape i ogląda to od razu wiadomo czemu taka cena, piękne jakościowe wydanie a zawartość też niczego sobie cool

Jest co poczytać, jest na czym zawiesić oko, a chcąc czy nie chcąc z racji mojego wieku (skromny 30 letni nastolatek) to nawet sie co nieco dowiedziałem bo takie w pełni świadome granie to w moim przypadku czasy ps2 więc dużo z tamtych czasów wiem po prostu z gazet, od starszego kuzyna (dzięki któremu zacząłem grać i dostałem od niego swoją sonke 1 i jego gry).

Mam małe wąty do tego ile niektóre gry dostały stron względem innych, ale to chyba nie do uniknięcia w takich wydaniach i zawsze komuś coś będzie nie pasowało. No i te wywiady pechowiec o, ile te z naszego podwórka są spoczko tak ten z Yamaoką i Boonem xD Tez z Jaffe'm jeszcze ujdzie, ale te dwa to serio tylko zabierają strony. A jak już o stronach mowa to myślałem że z działu o grach logicznych mi wyleciały. Kruci jedna gra i podsumowanie? xD (swoją drogą goty pomysł z tym kończeniem danego działu dwustronnicową grafiką i rameczką z tekstem, uwielbiam) @koso co tam sie zadziało bo widziałem że ty sie tym zajmowałeś draniu. Nie było już miejsca czy czas naglił?

Tak więc książka wspaniała, autorzy jeszcze lepsi i czekam na kolejną o sonce 2 a potem gdzie was wiatr poniesie i nawet nie chce słyszeć że nie ma planów na takie wydanie lapka

• Odpowiedzi 175
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kompendium wydrukowane, podpisane, na dniach rusza do czytelników. Jeszcze raz dzięki za wsparcie projektu, wyszło mega. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach i waży naprawdę sporo.

• Przeczytane od deski do deski. Piękna sprawa zarówno merytorycznie jak i jakościowo. Jak dla mnie papier mógł by być nawet ciut cieńszy jeśli dało by to więcej stron : ) Elegancki i czytelny skład. Je

• Etam, ja bym aż tak nie hejtował Rzeźnika. Wiem, że niektórym może nie pasować jego styl bycia, ale odwalił kawał niezłej roboty w swoim czasie i przesterował kierunek Ikstrima na bardziej profesjona