Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Troszke to zajęło, ale w końcu przeczytane od deski do deski. W największym skrócie najlepiej wydane 139zł w kategorii czytanka o grach Jak się bierze to w łape i ogląda to od razu wiadomo czemu taka cena, piękne jakościowe wydanie a zawartość też niczego sobie Jest co poczytać, jest na czym zawiesić oko, a chcąc czy nie chcąc z racji mojego wieku (skromny 30 letni nastolatek) to nawet sie co nieco dowiedziałem bo takie w pełni świadome granie to w moim przypadku czasy ps2 więc dużo z tamtych czasów wiem po prostu z gazet, od starszego kuzyna (dzięki któremu zacząłem grać i dostałem od niego swoją sonke 1 i jego gry). Mam małe wąty do tego ile niektóre gry dostały stron względem innych, ale to chyba nie do uniknięcia w takich wydaniach i zawsze komuś coś będzie nie pasowało. No i te wywiady o, ile te z naszego podwórka są spoczko tak ten z Yamaoką i Boonem xD Tez z Jaffe'm jeszcze ujdzie, ale te dwa to serio tylko zabierają strony. A jak już o stronach mowa to myślałem że z działu o grach logicznych mi wyleciały. Kruci jedna gra i podsumowanie? xD (swoją drogą goty pomysł z tym kończeniem danego działu dwustronnicową grafiką i rameczką z tekstem, uwielbiam) @koso co tam sie zadziało bo widziałem że ty sie tym zajmowałeś draniu. Nie było już miejsca czy czas naglił?Tak więc książka wspaniała, autorzy jeszcze lepsi i czekam na kolejną o sonce 2 a potem gdzie was wiatr poniesie i nawet nie chce słyszeć że nie ma planów na takie wydanie