Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Chewie napisał(a):Porównałem RX6600 do 5060 mobile na techpowerup i różnica 1% na korzyść 6600 więc nie wiem skąd wziąłeś to 25Proszę bardzo, masz bezpośrednio 7600S (który jest troszeczkę wolniejszy od M) vs 5060. W każdym innym teście 5060 też jest szybszy. Najprawdopodobniej inny zestaw gier był na techpowerup i z tego wynika dziwny wynik.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Od dzisiaj na Windows już nie. Podmienia jak ta lala w sterowniku.Gdzie jest ta opcja? Bo nadal jest przypis o wymaganym FSR 3.1
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, łom napisał(a):Gdzie jest ta opcja? Bo nadal jest przypis o wymaganym FSR 3.1Fakt, bez FSR 3 nie swapuje, w W3 miałem Optiscaler włączony dlatego z FSR2 walnął.