Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steam Machine

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem kto to kupi poza jakimiś fanatycznymi akolitami gabena, więc sprzedaż to będzie pewnie jak legendarna ouya albo inna stadia.

• Odpowiedzi 529
  • Wyświetleń 35,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 6 tysięcy xdddd

• Meh, zaśmieci to tylko przeglądanie gierek na steam kolejnymi informacjami o kompatybilności sprzętowej. Co do samego sprzętu to w 2025 a tym bardziej 2026 nie kupowałbym niczego co nie obługuje dlssa

• Obsługuje FSR1, powinieneś być fanem.

Opublikowano
20 minut temu, Czezare napisał(a):

Miałem, mam i będę miał centralnie w pompce tego Steam Machine, ale już teraz przerażenie mnie bierze i zimny pot oblewa ile sobie Sony zaśpiewa za PS6sadkek

Niech będzie 3699/3999/4199zl

I co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata.

Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xD

Sprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.

Opublikowano
2 hours ago, drozdu7 said:

Nie daj Boże by wyfrunęła specyfikacja ps6 czy Helixa w międzyczasie.

"Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"

To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.

Opublikowano
12 minut temu, iluck85 napisał(a):

I co?

Jak bedzie taki lineup jak obecnie to mam to w pompce. Musiałoby byc ponizej 3k z napędem zebym rozważył. A nie zdziwie się jak wszystkie ceny dałeś za niskie.

3 minuty temu, opTa napisał(a):

"Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"

To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.

IMHO nic z tego nie jest realne.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
Godzinę temu, iluck85 napisał(a):

I co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata.

Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xD

Sprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.

Ale ten sprzęt nie jest warty 4k i w tym problem. Dlatego ludzie mają opory przed wydaniem takich pieniędzy nawet raz na kilka lat.