Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie wiem kto to kupi poza jakimiś fanatycznymi akolitami gabena, więc sprzedaż to będzie pewnie jak legendarna ouya albo inna stadia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 20 minut temu, Czezare napisał(a):Miałem, mam i będę miał centralnie w pompce tego Steam Machine, ale już teraz przerażenie mnie bierze i zimny pot oblewa ile sobie Sony zaśpiewa za PS6Niech będzie 3699/3999/4199zlI co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata. Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xD Sprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 hours ago, drozdu7 said:Nie daj Boże by wyfrunęła specyfikacja ps6 czy Helixa w międzyczasie."Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 12 minut temu, iluck85 napisał(a):Niech będzie 3699/3999/4199zlI co?Jak bedzie taki lineup jak obecnie to mam to w pompce. Musiałoby byc ponizej 3k z napędem zebym rozważył. A nie zdziwie się jak wszystkie ceny dałeś za niskie.3 minuty temu, opTa napisał(a):"Most likely 24GB for PS6 Handheld, 30GB for PS6 console and 36GB for Xbox Magnus"To ostatnie już chyba nierealne, Asia the Destroyer mówiła że trzeba ciąć koszty.IMHO nic z tego nie jest realne. Edytowane 49 minut temu49 min przez Kangus
Opublikowano 3 minuty temu3 min Godzinę temu, iluck85 napisał(a):Niech będzie 3699/3999/4199zlI co? Co ile kupujesz konsole? Rozbij to na lata.Nie kumam tego toku myślenia. Zarobki do góry, wszystko do góry, a gracza chcą konsole za 2k kupić xDSprzęt kupić to najmniejszy problem i wydanie 4 tysięcy raz na kilka lat nie powinno stanowić problemu. Ja bym się martwił czy będzie napęd i gry na płytach. Jak tego zabraknie, to dopiero ceny cyfry odpłyną.Ale ten sprzęt nie jest warty 4k i w tym problem. Dlatego ludzie mają opory przed wydaniem takich pieniędzy nawet raz na kilka lat.