Opublikowano 8 czerwca8 cze Może nie okiełznali devi tego potężnego sprzętu Wygląda dobrze, trochę artstyle mi nie siedzi ale będzie grane.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Gdzie brak? Raczej IMO "nie można pokazać że będzie na NS2, bo bydzie na direkcie pokazane".
Opublikowano 8 czerwca8 cze Switch 2 przejął po series s role hamulcowego jeśli chodzi o multiplatformy.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Na sonce najtaniej, ale pewnie pudełko wjedzie i tak, podobna cena do cyfry.
Opublikowano 17 lipca17 lip Będzie grane day 1 w najlepszym ekosystemie z handheldem ale też dla mnie brakuje tu japońskiej duszy znanej z odsłon na advanca czy ndsa na szczęście już się przyzwyczaiłem i wiem, że gra będzie bardzo dobra.
Opublikowano 17 lipca17 lip Widać będzie sztosik a nie rozczarowanie jak sleepsong. Day one z płytki na PlayStation
Opublikowano 17 lipca17 lip Oj idealnie wjedzie pod Haloween w tym roku. Premiera akurat niedaleko wiec u mnie rowniez powinno byc day 1.
Opublikowano 17 lipca17 lip 55 minut temu, devilbot napisał(a):Będzie grane day 1 w najlepszym ekosystemie z handheldem ale też dla mnie brakuje tu japońskiej duszy znanej z odsłon na advanca czy ndsa na szczęście już się przyzwyczaiłem i wiem, że gra będzie bardzo dobra.Znaczy chcesz w to grać na playstation przez portala? Na S2 to wychodzi niewiadomo kiedy :(.
Opublikowano 17 lipca17 lip 2 minuty temu, Kangus napisał(a):Znaczy chcesz w to grać na playstation przez portala? Na S2 to wychodzi niewiadomo kiedy :(.Nie żartuj, oczywiście, że w ekosystemie Microsoftu. Plus potwierdzili dwa dni temu, że wersja switch wychodzi razem z innymi.
Opublikowano 17 lipca17 lip 9 minut temu, messer33 napisał(a):Ten delay wersji switch to dotyczy chyba tylko fizycznych wydańChyba nie będzie też od razu wersji s2 xd potem se kupicie płatny upgrade
Opublikowano 17 lipca17 lip A to chuj, zamawiam na ps5. Kurwa nadal nie potrafią wydac gry bez opóźnienia na tego gniota.
Opublikowano 17 lipca17 lip No i problem taki że nawet w przypadku takiej gierki nie można być 100% pewnym ze będzie dobra wersja.
Opublikowano 17 lipca17 lip Dead Cells też nie ma wersji S2 a to ten sam developer. Ja i tak bym kupił dwa pudełka więc czy będzie później na S2 wszystko jedno, biblioteczka na S1 sama się nie zbuduje.
Opublikowano 17 lipca17 lip Godzinę temu, messer33 napisał(a):Ten delay wersji switch to dotyczy chyba tylko fizycznych wydańNo czyli na jedno wychodzi, chce pudlo!
Opublikowano 25 lipca25 lip Jak na razie to nie ma natywnej wersji na dwójkę, więc będzie trzeba grać ze wsteki.