Opublikowano wczoraj o 00:22 1 dzień OMG! Coś pięknego. Ciareczki się pojawiły, bo wygląda bardzo ładnie. Jest szybka rozwałka, jest krew, oby tak też wyglądał końcowy stan. Szkoda, że narazie bez daty premiery… Swoją drogą - to chyba nie będzie ex dla PS5? Bo na trailerze nie podali żadnych danych, dotyczących platform. Edytowane wczoraj o 00:24 1 dzień przez lukas_k96
Opublikowano wczoraj o 06:49 1 dzień Teraz to jestem więcej niz pewny ze fani J.Wicka sięgną po konsole. Braciak juz sie piekli na sama myśl.
Opublikowano wczoraj o 07:05 1 dzień W sumie fajne, ale ciekawi mnie bardzo jak gameplay będzie wyglądał.
Opublikowano wczoraj o 07:07 1 dzień Ajaja ostatnio mi gedzies mignela rolka z Max Payne 3 gdzie wrzucili Johna Wicka zamiast Maxa i tak sobie pomyslalem ze taki typ gry bylby idealny. Mam nadzieje ze to wlasnie bedzie cos jak May Payne wymiksowany ze Stranglehold.
Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień Niewiarygodne, że zapowiada się pierwsza duża dobra gra o Wicku, gdy franczyza istnieje już tyle lat.Gameplay mocne skojarzenia z Sifu, jak dodadzą do tego soczysty gunplay to może być petardzina.
Opublikowano wczoraj o 09:26 1 dzień No właśnie szczerze miałem nadzieję, że na końcu wyskoczy logo Slocap i że to właśnie developerzy od Sifu będą to robić.
Opublikowano wczoraj o 09:27 1 dzień O growym JW to już chyba z 10 lat temu przebąkiwano. Trailer efektowny, ale pewnie długo sobie poczekamy. Czy aby trochę nie za późno? Wskakuje to na listę, ale gameplay to bym widział miks strzelania z MP3 i mordobicia z Sleeping Dogs, z wykorzystaniem otoczenia. Ale tak fajnie to nie będzie.